• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #388564  autor: Worczynski
 19 lut 2010, 08:14
Witam.
Mam następujący problem, czy jako posiadacz jednej aktywacji w play, Play Mixtura, która jest regularnie spłacana etc, mogę zabrać się za drugą aktywacje to jest Play PRO40? Jestem studentem, oficjalnego źródła dochodu nie mam, jak to mówią, żyje przy rodzicach:) Jeśłi ktoś miał podobne sytuacje, proszę o pomoc, a w szczególności panów Play4You.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2010, 12:49 przez Worczynski, łącznie zmieniany 1 raz.

Jazz do łez:)

#388570  autor: Sławek
 19 lut 2010, 09:17
Jakis czas temu mialem na statusie studenta trzy aktywacje w Erze na siebie (dwie swoje i jadna siostry). O ile dobrze pamietam, musial byc tylko zachowany jakis odstep czasowy miedzy aktywacjami. Nie wiem dokladnie jak to jest w Play, ale wlasnie sam zamierzam tak zrobic, tzn. wziac OPP40 albo OPP60. Sadze, ze nie powinno byc zadnego problemu. Zawsze mozesz sie pochwalic karta kredytowa i wtedy Ci dadza na bank, a zdobyc karte nie jest trudno. CitiBank daje karte kredytowa za sam fakt bycia studentem. Wiec nawet jakby cos, da sie sprawe obejsc, sadze jednak, ze obejdzie sie bez takich kombinacji :)

#388577  autor: Worczynski
 19 lut 2010, 10:01
Dzięki bardzo, generalnie jest tak, że aktywacja Mixtury jest dla brata młodszego, a teraz ja potrzebuje swojej. Tylko zastanawiałem się czy właśnie brak oficjalnych dochodów nie zamyka mi drogi do aktywacji tego cudu.\

Poza tym pytam z ciekawości, żeby uniknąć problemów, w jakiej wysokości jest kara umowna, w play, bo nigdzie nie umiem tego znaleźć w ich regulaminach, na stronie.

Jazz do łez:)

#388579  autor: bass-man
 19 lut 2010, 10:13
jest napisane wszystko na umowie

#388580  autor: Sławek
 19 lut 2010, 10:14
Ja bym jeszcze sugerowal wstrzymac sie do marca- bedzie wtedy promocja urodzinowa :)
 #388905  autor: pawelf
 20 lut 2010, 21:05
Worczynski pisze:Witam.
Mam następujący problem, czy jako posiadacz jednej aktywacji w play, Play Mixtura, która jest regularnie spłacana etc, mogę zabrać się za drugą aktywacje to jest Play PRO40? Jestem studentem, oficjalnego źródła dochodu nie mam, jak to mówią, żyje przy rodzicach:) Jeśłi ktoś miał podobne sytuacje, proszę o pomoc, a w szczególności panów Play4You.
Pozdrawiam.
Mozesz kolego jak najbardziej...dowód +leg.studencka

#390429  autor: Marens
 28 lut 2010, 11:05
Jak już masz aktywację w PLAY to wystarczy tylko dowód.

#390552  autor: pawelf
 28 lut 2010, 20:13
Marens pisze:Jak już masz aktywację w PLAY to wystarczy tylko dowód.
TAK powinno być ale w przypadku mixa jest inaczej,choć są przypadki iż przejdzie i sam dowód.