• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #374621  autor: kuman7
 12 gru 2009, 15:41
Witam
Mam firmę i na nią wzięte 7 telefonów w Plusie. W lutym konczy się nam umowa. Jak wiadomo Plus ma nas gdzieś i nic specjalnego nie zaoferował wiec zamieram przynieśc sie gdzie indziej. Znalazłem w Erze taryfe pod nazwą: Nowy Pakiet Biznes Firma. Są tam dostepne pakiety kwotowe rozliczane pomiedzy wszystkie telefony. Planuje wziasc pakiet 500 z 5 kartami sim i telefonami, a nastepnie dołaczyc do tego 5 numerów w pakiecie Nowy Pakiet Biznes 20. Co by dało w sumie 600 na 10 numerów. Jednak moje watpliwosci dotyczą haczyków tej oferty.
1. Ile wynosi opłata za przyłaczenie? w regulaminie pisze ze 99zł. Mam rozumiec ze za kazdy telefon??
2. Opłata przyłaczeniowa do pakietu kwotowego za kazda karte wyniosi 300 zł, co za 5 kart daje 1500 na fakturze. Czy to jest prawda rzeczywiscie są az takie duze koszty na wejsciu??
A moze atrakcyjniej bedzie wziasc dzieciec taryf Firmowa 25 w PLay gdzie stawka za minute jest 2 razy mniejsza i są pakiety wewnatrz sieciowe co by eliminowało koniecznosc wykupu sieci firmowej jaka jest w ERze?

#375765  autor: yagi
 19 gru 2009, 23:40
kuman7 pisze:Znalazłem w Erze taryfe pod nazwą: Nowy Pakiet Biznes Firma
Te taryfy sa dostepne prze Doradcow Biznesowych. Mozesz tez sprobowac w ktoryms COKB ;)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#382584  autor: colonial
 24 sty 2010, 00:22
1. Opłata za aktywację każdego numeru będzie wynosiła 1 zł, ponieważ zakup będzie na zasadach promocyjnych
2. Opłata 300 złotych również zostanie zrabatowana do 1 zł, jeśli zakup odbędzie się poprzez doradcę biznesowego, ponieważ mają oni mozliwość tworzenia ofert specjalnych.

#382749  autor: khagari
 24 sty 2010, 20:26
Era firmowa ma jeszcze inną bardzo fajną ofertę "Przenieś swój biznes do Ery i rozmawiaj ze wszystkimi w Erze za 0zł" , jakoś tak sie to nazywa. Fajne bo pozostajesz w firmie przy swoim numerze. za 61 zł brutto masz 115 min na 1 numer i do Ery za darmo. Minuty przechodzą przez 1 miesiąc. za przyłączenie płaci się 1 zł. (pytałm w salonie Ery) no i jesze fona można wybrac.