• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #35592  autor: mateush
 17 gru 2005, 22:16
Na marginesie nie wiem czy dobrze wybralem ten dzial do takim tematem jakby co to piszcie.

Zbliza mi sie koniec umowy mojego telefonu w orangu, mam problem czy warto ja przedluzyc. Umowa konczy sie w kwietniu. Juz dzwonila pani i sie pytala czy chcialbym juz teraz przedluzyc umowe i dostac 200 bezplatnych minut powiedziala ze cala propozycje przysle do domu.. (jeszcze nie doszla). Telefonow do wybrania na przedluzenie jest mniej niz w podpisaniu nowej umowy. .... Wiem ze do kwietnia jeszcze czas ale musze sie zdecydowac na te minuty

Jest ktos moze taki kto przedluzal umowe w orangu ? jesli tak to napisz czy cos dostales wiecej taniej lub cos podobnego
ja bym wolal np. telefon za pol ceny lub z jakas znizka z gory dzieki za odp.

#35597  autor: D@rio
 17 gru 2005, 22:55
ale napisz cos wiecej o swoim telefonie, obrotach, taryfie ofercie, sytuacji na koncie itp. itd. A nie rzucasz tak ogólnikami...

#35642  autor: blom
 18 gru 2005, 12:48
na zadne minuty sie nie zgadzaj tylko poczekaj do lutego i wez telefon sobie a jak nie to hakaj ich w pompe - i na nic sie juz decydowac nie musisz - a jak tak ci powiedzieli to tylko aby "uglaskac" i miec od razu aneks....

#35649  autor: memphisto
 18 gru 2005, 13:13
Ja bym uciekał jak najdalej od ORANGE !!! Jak dla mnie to sieć, która chce jak najwiecej wyciagnąc od klienta, a od siebie dajac jak najmniej! Nie jestem w tej opinii odosobniony, ponieważ w przeciacu ostatniego pół roku 4 moich znajomych zrezygnowało z Orange, a kolejni bedą rezygnować!!!

#35652  autor: makabras
 18 gru 2005, 13:15
ja bym tez sie nie spieszyl i czekal do marca, co wtedy zaproponuja. Jezeli zalezy ci na telefonie to napewno do tego czasu wskoczy cos nowego do oferty a i te obecne potanieja. A tak jak pisal ktos powyzej, ze na poczatku to chca łosi nalapac na jaks ochłap bezpłatnych minut.
Ale jakbys napisał coś wiecej na temat swoich wymagan to odpowiedz tez pewnie lepsza by sie znalazla. :lol:

#36065  autor: mateush
 19 gru 2005, 17:28
dzieki za pomoc wiecej to mysle i tak ze chyba nic nie da narazie z tego zrezygnowalem poczekam zobacze

#37855  autor: kameT
 26 gru 2005, 19:17
I dobrze zrobiłeś, na żadne minuty się nie zgadzaj! Pamiętaj o tym, że 200min. to teraz jest dużo, a za 3 miesiące to będzie WIELKIE NIC!!! Na Twoim miejscu poczekałbym do marca, zorientował się jaka będzie wtedy ProPozycja Orange i jeśli to będzie znowu wciskanie darmowych minut, to UCIEKAJ! Jeśli nie obniżą Ci abonamnetu albo nie dadzą zniżki na nowy tel. to powiedz CZEŚĆ! Wcześniej warto by się zorientować jakie będą oferty konkurencji. Te zazwyczaj są lepsze (ostatnio mojemu ojcowi skończyła się umowa w ORANGE i co? Okazało się, że przy podpisywaniu nowej umowy w ORANGE miałby o wiele korzystniejsze warunki niż przy skorzystaniu z ofery ProPozycji. Skończyło się na tym, że podpisał umowę w ERZE i jest zadowolony!) :)

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"