A ja to widzę w takich kolorach Orange po prostu chce sprawdzić tendencje spadkową, czy ludzie uciekają z powodu droższych połączeń ? czy może i myślę że to drugie jest powodem zbyt wysokiej ceny telefonów
Osobiście uważam że po prostu zniknie ta oferta i mogę się założyć o każde pieniądze świata że nie dadzą tej oferty do wszystkich abonamentów

w zeszłe święta była "niby oferta świąteczna"

taka to była oferta że z salonów na święta poznikały sprzedawcom Rabaty na telefony

więc w cuda to ja nie wierze,
Osobiście uważam, że ten abonament jest o wiele lepszym rozwiązaniem niż taryfa promocyjna w PLAY gdzie OP65 jest płatna 24m za 50PLN i mamy 30 gr do wszystkich z pakietu minut po wykorzystaniu 39 gr czyli ZAJEFAJNA SPRAWA
za to ORANGE w tym momencie w abonamencie z pakietu minut daje 27 gr a po wykorzystaniu 29 groszy ! czyli przebija PLAY-a i to mi się podoba w końcu coś RUSZYŁO, ale wiele do życzenia pozostawia cena telefonów,
Powiem akurat jestem tego zdania że za lepszy telefon trzeba zapłacić ale jak się widzi E51 która jest już tak długo na rynku a tylko nie w PLAY ona nadal kosztuje 500 zł to dla mnie to PRZESADA !
Ogólnie oferta zajefajna, odpowiadając na twoje pytanie korzystałbym z tego, bo z OKAZJI ŚWIĄT jak powiedziałeś SZAŁU W ORANGE NIE BĘDZIE

jak już coś to na to bardziej bym liczył w PLAY

a będzie się działo