Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Era Premia nie działa w Erze domowej, jak drążyłem temat to konsultanci opowiadali farmazony, że trzeba mieć średnią rachunków co najmniej 61zł z 3 ostatnich miesięcy. Jak nie zachowa się takiej średniej to automatycznie zostaje się skreślonym z uczestnictwa co jest dla mnie bzdurą.osachorzow pisze:Przy okazji wyłączania numeru komórkowego został również wyłączony program Era Premia choć w regulaminie nie znalazłem podstaw takiej decyzji...
Kontrakt Niemobilny - usługa konwergentna w mobilnej sieci Operatora świadczona na podstawie umowy dla Nowa Era Domowa lub Era Linia Domowa/Era Linia Biznesowa lub Era Internet Stacjonarny
Rozdział II
Warunki udziału w Programie
§ 3
1. Do Programu może zgłosić chęć uczestnictwa każdy Abonent, który spełnia łącznie następujące warunki:
1.1. posiada 4 lub mniej Aktywnych Kart SIM z numerem komórkowym (mobilnym) na jednym lub kilku Kontach Abonenckich łącznie lub co najmniej jeden Kontrakt Niemobilny
Marens pisze:Era Premia nie działa w Erze domowej, jak drążyłem temat to konsultanci opowiadali farmazony, że trzeba mieć średnią rachunków co najmniej 61zł z 3 ostatnich miesięcy. Jak nie zachowa się takiej średniej to automatycznie zostaje się skreślonym z uczestnictwa co jest dla mnie bzdurą.osachorzow pisze:Przy okazji wyłączania numeru komórkowego został również wyłączony program Era Premia choć w regulaminie nie znalazłem podstaw takiej decyzji...