• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #357609  autor: galtom
 05 wrz 2009, 08:43
Witam,

Czy HTC Touch Pro lub SE Xperia X1 sa nadal dostepne w ofercie Ery? Na stronie e-shopu juz nie widac cen. Jesli nie... czy wiecie co i kiedy je zastapi?

Pozdrawiam,
Galtom

#358309  autor: thonka
 07 wrz 2009, 21:28
wg. cennika maja na stanach nastepujace modele w WM:
omnia, xperia i mda vario IV znane szerzej jako htc touch pro

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#358316  autor: yagi
 07 wrz 2009, 21:56
Sklepy firmowe mysle ze sciagnelyby Ci telefon na zamowienie.

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#358348  autor: galtom
 08 wrz 2009, 07:23
Jesli ktos z Was korzysta z ww. wlasnie w Erze to bardzo prosze o wypowiedzi w tym watku, z gory dziekuje :-)

Jak to bywa... mam dylemat :-)

A ktos ma pojecie czemy np. N97 jest wyceniana przez e-shop (choc zle, bo zaczyna sie od od 2 tys zl a wg. cennika az tyle nie kosztuje) a wlasnie X1 i Vario IV nie ma).?

Pozdrawiam,
Galtom

#358397  autor: thonka
 08 wrz 2009, 13:51
najprawdopodobniej zapasy magazynowe sa bardzo niskie, albo to zwykle przeoczenie.
ja gdy 2 lata temu chcialem w erze dostac e61 to babka powiedziala, ze nie widziala tego telefonu na oczy od pol roku, choc mieli ja w 'normalnym' cenniku.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet