witam czy ktos pomoze mi jako konsultant w przeniesieniu 2 numerow biznesowych z plusa do orange? Smieszy mnie plus i mam go dosc.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Przy przenoszeniu, tak czy siak, bez wizyty w salonie się nie obędzie.
A niby jaką ofertę masz dostać za 2 aktywację ?
Dostaniesz standardową ofertę i jednorazowy zwrot za przeniesienie numeru w wysokości 120 zł (146,40 zł z VAT). Pakiet MNP przyznawany jest jednorazowo i może być wykorzystany na wszystkie połączenia do krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych, przez 6 pełnych okresów rozliczeniowych od aktywacji numeru.
Opłacalne promocje to:
- extra minuty do wszystkich EMDW
- extra minuty do Orange EMDO
Dostaniesz standardową ofertę i jednorazowy zwrot za przeniesienie numeru w wysokości 120 zł (146,40 zł z VAT). Pakiet MNP przyznawany jest jednorazowo i może być wykorzystany na wszystkie połączenia do krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych, przez 6 pełnych okresów rozliczeniowych od aktywacji numeru.
Opłacalne promocje to:
- extra minuty do wszystkich EMDW
- extra minuty do Orange EMDO
Przeczytaj sobie to... Oferta MNP
No prawie z krzesła zleciałem... tosz to gigantycne MNP - nie ma co !
Przy umowie na 30 mies. w taryfie 125 za 913,78zł
kobus pisze:pomoze ktos przedstawic oferte? tak xzeby mozliwe bylo dostanie omni taniej niz 900zl O_o w abo za 61zl? oczywiscie na firme

No prawie z krzesła zleciałem... tosz to gigantycne MNP - nie ma co !
Przy umowie na 30 mies. w taryfie 125 za 913,78zł
no to niezle w takim razie co pier...mi ta baba w orange? ze aktywacja 61zl ? a potem zwrot w postaci 120zl ?
200minut styka:) musze tylko pomyslec nad innym tel bo niestety 900zl to poza moim zasiegiem finansowym a zreszta za tyle na allegro chodzi
czyli skoro piszesz ze aktywacja 1zl, to np dam rade wynegocjowac w salonie cene taka jak na orange.pl ? interesuje mnie tez w firmie 60 nokia 6300, niestety w salonie spiewaja 180 a w necie 120...tylko nie wiem jak to zalatwic
200minut styka:) musze tylko pomyslec nad innym tel bo niestety 900zl to poza moim zasiegiem finansowym a zreszta za tyle na allegro chodzi
czyli skoro piszesz ze aktywacja 1zl, to np dam rade wynegocjowac w salonie cene taka jak na orange.pl ? interesuje mnie tez w firmie 60 nokia 6300, niestety w salonie spiewaja 180 a w necie 120...tylko nie wiem jak to zalatwic
no i tu jest problem bo nawet gdybym chcial to Ci nie pomoge bo musialbys byc zarejestrowanym klientem. a co do cen to salony maja wyzsze bo maja marze i muszasie jakos utrzymywac to i cena akt jest wyzsza ale zeby bylo smiesznie to nie wszedzie tak jest z ta aktywacja mozna trafic za 1 zl. u nas 6300 w odf 60 120zl kosztuje. pozdro 

kobus, a kto Ci obiecał że życie jest sprawiedliwe
Nie wiem czy Cię to pocieszy ale w play jest to samo... był już tu wałkowany temat niemożności przeniesienia numeru połączonego z zakupami na stronie play 

no tak nie jest to zycie sprawiedliwe...
ale jesli przenioslbym numer z plusa na orange np na karte a potem moge chyba z karty na abonament przejsc przez orange.pl ? tylko nie wiem czy otrzymam ten zwrot kasy 120zl ?
ps czy ten zwrot 120zl jest na kazdy numer przeniesiony?
ale jesli przenioslbym numer z plusa na orange np na karte a potem moge chyba z karty na abonament przejsc przez orange.pl ? tylko nie wiem czy otrzymam ten zwrot kasy 120zl ?
ps czy ten zwrot 120zl jest na kazdy numer przeniesiony?