• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#344927  autor: Rafael.dz
 06 lip 2009, 13:26
DiAbOlO pisze:No i Era odkryła, że korzystamy z tej opcji i usunęła podstronę. Po odpaleniu linku, pojawia się "Strona nie została znaleziona."...
Zatem pozostaje opcja przez telefon za 0.29zł za połączenie. Żenada... :evil:
No właśnie też się wkurzyłem, że zlikwidowali tą stronę, myślę że ktoś coś podobnego znajdzie.

#344967  autor: Spiite
 06 lip 2009, 15:56
A taka świetna podstrona była. Nie trzeba była pamiętać żeby z początkiem nowego okresu rozrachunkowego kasować połączenia wychodzące. Jak klient nie wie ile wydzwonił to jest szczęśliwszy i więcej wydaje na abonament :evil:

#347927  autor: DiAbOlO
 22 lip 2009, 10:16
Pięknie, pięknie. Na legalu można już sprawdzać ilość pozostałych minut w pakietach. Wreszcie jakiś Erowiec poszedł po rozum do głowy... Ode mnie duży plus dla Ery.

...:::DiAbOlO:::...

#348523  autor: maniek
 25 lip 2009, 09:23
DiAbOlO pisze:Pięknie, pięknie. Na legalu można już sprawdzać ilość pozostałych minut w pakietach. Wreszcie jakiś Erowiec poszedł po rozum do głowy... Ode mnie duży plus dla Ery.
Oby juz tak zostalo :wink: . Chyba jedynie era miała taki fantastyczny pomysl by sprawdzenie stanu konta bylo platne. Toż to dyskryminacja ze wzgledu na siec byla :-D

#348551  autor: st.konsultant
 25 lip 2009, 12:28
maniek pisze:
DiAbOlO pisze:Pięknie, pięknie. Na legalu można już sprawdzać ilość pozostałych minut w pakietach. Wreszcie jakiś Erowiec poszedł po rozum do głowy... Ode mnie duży plus dla Ery.
Oby juz tak zostalo :wink: . Chyba jedynie era miała taki fantastyczny pomysl by sprawdzenie stanu konta bylo platne. Toż to dyskryminacja ze wzgledu na siec byla :-D

Opcja sprawdzania ilości bezpłatnych minut będzie już na stałe ;)

#348558  autor: osachorzow
 25 lip 2009, 12:43
dojście do takie wniosku zajęło im trochę, ale grunt że opcja została ponownie włączona i tak zostanie ;)