Wlasnie jak to jest ? ktora z nich jest bardziej opalcalna ? Ta w ktorej mam abou 65 za 50 zl czy ta w za 65 gdzie przez 6 miesiecy placimy 45 i przez nastepne 3 tez jest taniej i do tego sa prawdopodobnie jakies pakiety tak ? Jak to w koncu jest ? 

Obie są opłacalne, aa tylko od Ciebie zależy która Tobie bardziej będzie się opłacała.KowalQ pisze:ktora z nich jest bardziej opalcalna ?
elrond pisze:trzeba sobie takie rzeczy poprzeliczać - kartka papieru, ołówek i nie ma problemu
chyba do playa...niezwiadek pisze:za 5 zł 100 minut do plusa,
juz niechetnie oferuja ten abonament.niezwiadek pisze:najbardziej korzystniejesze byłoby wziąść abonament 65 zł z upustem do 50 zł na cały okres umowy.
promowac se moga ale jak przenosisz numer i skladales w czasie trwania promocji wiosennej wniosek o przeniesienie numeru to ta promocja jest dostepna dla ciebiethonka pisze:od dzisiaj (dzien wejscia nowej promocji) wszedzie promuja 3 miesiace bez abonamentu.
sprawdzone w 3-4 salonach.
jak 'se' wtedy przenosiles numer to oczywiste, ze obowiazuja Cie promocje z wtedy, bo dostajesz zazwyczaj odrazu aktywacje na miejscu razem z telefonem, a numer przenosza pozniej, chyba ze w Play dalej maja z tym problem...pprzemo pisze:promowac se moga ale jak przenosisz numer i skladales w czasie trwania promocji wiosennej wniosek
ojj mają problem i to jaki, przez miesiąc bombardowali mnie smsami o aktywacji numeru 21.06, ale dziwnym trafem zapomnieli się upomnieć o numer i w konsekwencji od 22h jestem 'poza światem', a numer aktywują dopiero w nocy 22/23.06...thonka pisze:[..] numer przenosza pozniej, chyba ze w Play dalej maja z tym problem...
caly czas korzystaja z nadajnikow plusa...ClubX pisze:Szkoda że Play nie korzysta już znadajników Plus'a jak kiedyś.
IMHO umowa na 3 lata to lekko za dlugo...ClubX pisze:obecnie mam 25 zł na 3 lata + Nokia E63.
Więc jak koszt początkowy nie ma znaczenia to lepiej telefon kupić gdzieś tutaj:ClubX pisze:Ja wole zapłacić więcej z góry niż droższy abonament
Natomiast abonament na rok bez telefonu przykładowo Play One 45 w cenie Play One 25ClubX pisze:obecnie mam 25 zł na 3 lata
Też widziałem takiego "miszcza " który brał C702 w P4 na 36miesięcy.Rafael.dz pisze:z umowa na 36miesięcy bym się nie chwalił