• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #341482  autor: m_icha_l
 17 cze 2009, 18:36
Witam Wszystkich :)

Jestem nowym forumowiczem!
Dzięki waszym informacją w tym tygodniu wypowiedziałem umowę z Plusa bez obaw itp.. :P

Ale moje pytanie jest następujące mianowicie miałem chrapkę na iPhone 8Gb w sieci Orange z abonamentem za 100zł kosztował 99zł :wink: i tutaj jest problem ponieważ w niedziele 14-czerwca sprawdzałem Orange.pl i był dostępny bez żadnych problemów natomiast wczoraj i dzisiaj sprawdzałem i ku memu zdziwieniu wiele telefonów znikło z ich oferty wersja iPhone jest tylko 16Gb i to Biały :|
Czyżby Orange.pl wycofał wogóle już ze sprzedaży telefon iPhone 3G 8Gb szkoda bo bardzo mi zależało a Era ma kosmiczne ceny :cry:
Poza tym dla zony chciałem Nokie 3120 za 1zł i był ten sam przypadek teraz już wogóle niema może ktoś może mi wytłumaczyć.

Umowę z Plusa już wypowiedziałem ale gdybym wiedział że Orange.pl wycofa te telefony to przeniósł bym numer.
Zamawiając przez internet nie można przenosić numeru ale ma sie dużo profitów (minuty, prezenty, itp...) i pod tym kontem patrzyłem a teraz jestem w kropce :|

sorry ze tak długi ale może ktoś mi odpowie :roll:

Pozdrawiam
m_icha_l :)

#341495  autor: Tidus
 17 cze 2009, 19:20
Hej :D

Nie bój się, pojawi się z powrotem :D iPhone 3G 8GB średnio co trzeci dzień znika z orange.pl, żeby zaraz znów się pojawić ;) Poczekaj kilka dni - czekają na dostawę;)

Sprawdzam go tak często, bo też lada dzień biorę :P

#341501  autor: m_icha_l
 17 cze 2009, 19:55
Tidus pisze:Hej :D

Nie bój się, pojawi się z powrotem :D iPhone 3G 8GB średnio co trzeci dzień znika z orange.pl, żeby zaraz znów się pojawić ;) Poczekaj kilka dni - czekają na dostawę;)

Sprawdzam go tak często, bo też lada dzień biorę :P
Tidus Właśnie sie dodzwoniłem się do sklepu z Orange.pl do kogoś od telefonów i powiedział mi że wycofują stare iPhone za rzecz tego nowego iPhone 3GS 16Gb i 32Gb od 9-lipca i znowu kapa :x

Oficjalnie ma kosztować 199$ ale znając nasze realia będzie kosztować po 500zł przy abonamencie za 200 :evil:

trzeba zaczekać do 9-lipca :|

#341506  autor: Tidus
 17 cze 2009, 20:14
O to właśnie dobre info, bo cały czas nie przedłużałem umowy, bo czekałem na 3GS :D
Cena 3GS w USA jest dokładnie taka sama (199$) jak w przypadku starego 3G (przy czym starego 3G spada o połowę na 99$). Jeśli u nas polityka będzie taka sama - a powinna być, bo to Apple po części dyktuje ceny, to powinniśmy 9ego lipca zobaczyć 3GS w cenie obecnego 3G ;)

#344395  autor: konrad
 03 lip 2009, 00:18
m_icha_l pisze:wycofują stare iPhone za rzecz tego nowego iPhone 3GS
potwierdzam :)
m_icha_l pisze:od 9-lipca
skad masz takie info ? :) od tego kons. ?
m_icha_l pisze:Umowę z Plusa już wypowiedziałem ale gdybym wiedział że Orange.pl wycofa te telefony to przeniósł bym numer.
Zamawiając przez internet nie można przenosić numeru ale ma sie dużo profitów
możesz przenieść do prepaid potem zrobic migracje na abo. tez dostaniesz troche profitow :)

#344500  autor: m_icha_l
 03 lip 2009, 19:37
m_icha_l pisze:od 9-lipca
skad masz takie info ? :) od tego kons. ?
na 100% 9-lipca Orange a także PLUS maja dostawę telefonów na ich jakiś tam główny magazyn.

Ale kiedy sie pojawia w ofercie nie mam pojęcia :P
Wydaje mi sie ze jak będą mieli w magazynie 9-lipca dostawę nawet tych telefonów których niby teraz nie mają na magazynie więc lepiej poczekać :wink: