• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #343218  autor: kamilopo
 27 cze 2009, 14:34
Witam
Jakiś czas temu złożyłem wniosek z przeniesieniem numeru do sieci Play dziś dostałem SMS o możliwości podpisania umowy z Play a numer przeniosą 17lipca.Tak więc pojechałem do Playa,podpisałem z nimi umowę pani dała mi numer zastępczy do tego dnia 17lipca.Wybrałem abonament One Play 65 po godzinie od podpisania umowy stwierdziłem,jednak że jest to za wysoki trochę abonament jak dla mnie i pojechałem z powrotem do salonu Play w celu zmniejszenia abonamentu na One Play 45.Tak sprzedawca mnie poinformował że nie ma możliwość zmniejszenia abonamentu na mniejszy tłumacze że godzinę temu podpisałem abonament chciałem go tylko zmniejszyć za większa dopłatą do telefonu tym bardziej że jeszcze karty nie wsadziłem do telefonu i nawet ten numer zastępczy nie jest aktywowany.Co mam zrobić w takiej sytuacji???Bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 17:20 przez kamilopo, łącznie zmieniany 1 raz.

kamilos

#343232  autor: tomko111
 27 cze 2009, 15:28
kamilopo, wątpię, żeby udało Ci się coś załatwić w salonie. Podpisałeś umowę - akceptowałaś warunki - wiedziałeś co podpisujesz. Jedynie co to spróbuj zadzwonić do BOKu albo napisz [email protected].

#343235  autor: piokuk
 27 cze 2009, 16:05
Na normalnej drodze nic nie uzyskasz. Wychodzi na to, że rację ma W3 podnosząc, że ludzie bez głębszego zastanowienia będą przenosili numery.

#343322  autor: Marens
 27 cze 2009, 22:25
piokuk pisze:Wychodzi na to, że rację ma W3 podnosząc, że ludzie bez głębszego zastanowienia będą przenosili numery.
Prawda jest po środku.
Chociaż jak się podpisuje mowę na abonament to powinno się zastanowić nad tym jaki jest potrzebny a nie, że telefon jest za złotówkę.

#343326  autor: maniek
 27 cze 2009, 22:36
Czytales co podpisywales?