• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #335852  autor: Sel
 18 maja 2009, 15:06
Zapraszamy na Wielkie Korzysciobranie. Caly czerwiec w punktach Plusa czekaja znizki, gratisy i niespodzianki specjalnie dla naszych. Odkryj Plusy bycia w Plusie.

Dostałem dzisiaj takiego smsa, więcej info nigdzie nie mogę znaleźć...
 #336414  autor: biricchina
 21 maja 2009, 11:28
Sel pisze:Zapraszamy na Wielkie Korzysciobranie. Caly czerwiec w punktach Plusa czekaja znizki, gratisy i niespodzianki specjalnie dla naszych. Odkryj Plusy bycia w Plusie.

Więcej informacji będzie w czerwcu:)
 #339719  autor: wujo
 07 cze 2009, 21:36
biricchina pisze:
Sel pisze:Zapraszamy na Wielkie Korzysciobranie. Caly czerwiec w punktach Plusa czekaja znizki, gratisy i niespodzianki specjalnie dla naszych. Odkryj Plusy bycia w Plusie.

Więcej informacji będzie w czerwcu:)
Już jest czerwiec. Coś wiadomo?

#339889  autor: mmdl
 08 cze 2009, 20:38
czyli nic ciekawego. Stać po 30 minut ble. Mogliby dać te 30 minut co miesiąc.
 #340051  autor: gojka02
 09 cze 2009, 15:26

Promocja polega na mozliwosci otrzymania dodatkowych minut - na 2 okresy rozliczeniowe po 15 minut (łacznie 30). Dotyczy pierwszego miliona klientów którzy zjawia sie w salonie. wystarczy podejść i zgłosić pracownikowi salonu cheć skorzystania z tych minut

paula