• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #336426  autor: kojot78
 21 maja 2009, 12:19
Witam. Plus 15.05 zmienil swoja oferte "Super Karta". Byla to umowa na czas nieokreslony, bez telefonu i z podwojna iloscia minut dla starych i nowych klientow.Zapewne otwierajac sie na potrzeby klientow Plus zmodyfikowal ta oferte i teraz jest dostepna z umowa na 12 m-cy.
Ciekawe czy to oznaka wyznaczania nowego trendu zmian? Moim zdaniem to raczej krok do tylu. Co na to abonenci Plusa?
P.S. przepraszam za brak polskich liter ale z mojego tel. pisalbym tego posta do wieczora.

#336545  autor: Kaczy
 21 maja 2009, 21:19
Temat wywołał ktoś ostatnio na forum. Oferta była za dobra i w dodatku można było ją wybrać przy przedłużaniu umowy. Czyli dostawało się podwójne minuty i tak na prawdę można było ją zerwać w dowolnym czasie.
A tak to będzie można to zrobić dopiero po 12 m-cach.

...::: Made for loneliness :::...

#336556  autor: kojot78
 21 maja 2009, 21:42
No właśnie :( A to była oferta na którą gotów byłem przystać i zostać w sieci po wypowiedzeniu. Widać, że starają się zabezpieczać przed ucieczką w prepaid i podobne jak opisywana. A może to zmiana tylko na czas wypowiedzeń związanych z regulaminem?

#336801  autor: waeren
 23 maja 2009, 11:27
Kaczy pisze:Temat wywołał ktoś ostatnio na forum. Oferta była za dobra i w dodatku można było ją wybrać przy przedłużaniu umowy. Czyli dostawało się podwójne minuty i tak na prawdę można było ją zerwać w dowolnym czasie.
A tak to będzie można to zrobić dopiero po 12 m-cach.
Chyba o mnie Ci chodzi Kaczy, ja zdążyłem podpisać tę umowę w pierwszej wersji i już złożyłem wniosek o przeniesienie do fresh, a normalnie w umowie od nowa miałem umowę do 1 lutego 2010, ale dzięki opcji 6/6 korzystałem z super karty:) Dobrze, że zdążyłem, czułem że to "wyprostują" :P

#337263  autor: cudny
 25 maja 2009, 16:36
Byłem kiedyś w plusie ale te niejasne i zasady mnie drażniły, ciągle coś się zmieniało i nie można było dość o co tak naprawdę chodzi. Ostatnio zamówiłem przez stronkę Orange zetafona, kurier przyjechał podpisałem i jest ok, proste klarowne zasady, ważność konta musi być utrzymana a w zamian stawki na poziomie 20gr za minutę do „prawie” wszystkich. Coś wreszcie sensownego.