• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #337110  autor: Dirty71
 24 maja 2009, 19:09
Interesuje mnie abonament w play. Zalozmy ze wezme opcje 65. Po skonczeniu sie wszystkich promocji ktore trwaja przez okres zalozmy 6 miesiecy koncowa stawka za minute wychodzi 0,39 gr. Wiem ze przez logujac sie do plaj24 przez strone mozna wykupic roznorakie uslugi obnizajace koszty. Czy pienaidze za te uslugi doliczane mi sa do abonamenty i place np. 65zl za abonament + zalozmy 10zl za jakas usluge, czy potraca mi sie to z abonamentu jesli mam niewykorzystane zlotowki?

#337121  autor: arek1969
 24 maja 2009, 19:48
witam
niestety, po to są usługi dodatkowe, aby za nie płacic, a nie odliczali Ci z niewykorzystanych minut
Z drugiej strony, fajnie gdyby tak było, niestety, jest to utopia

#337133  autor: Dirty71
 24 maja 2009, 20:33
To po co mi taki abonament w ktorym rozmowy sa drozsze niz w play karta? Nie wiem gdzie tu logika? Po to zeby miec fajny telefon? Troche mnie to bawi

#337134  autor: arek1969
 24 maja 2009, 20:49
wiesz co?
nie wiem, po co w ogóle zacząlem odpisywac na ten temat?
czy urwales sie z choinki i nie wiesz jak jest?
bo czuje ze dalem sie wciagnac w jakas zupelnie niepotrzebna dyskusje

#337136  autor: Dirty71
 24 maja 2009, 20:59
ok masz racje... po prostu myslalem ze to nie moze byc tak ze abonament jest drozszy, szczegolnie ze placi sie co miesiac a na przyklad ludzie korzystajacy z prepaidow nie doladowuja regularnie. No ale ok widocznei sie mylilem

#337137  autor: arek1969
 24 maja 2009, 21:02
Dirty71 pisze:ok masz racje... po prostu myslalem ze to nie moze byc tak ze abonament jest drozszy, szczegolnie ze placi sie co miesiac a na przyklad ludzie korzystajacy z prepaidow nie doladowuja regularnie. No ale ok widocznei sie mylilem
abonament masz droższy, bo , teoretycznie powinienes wziąśc telefon w promocyjnej cenie i musi byc cos za cos, czyli droższe minuty ale tani telefon