• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #332680  autor: Jedrker
 01 maja 2009, 10:58
Witam.
Dzisiaj tak przyglądam się usługom dostępnym do a oferty orange abonament i co zauważyłem ?
Zniknęła usługa Pakiet Rodzinny :
http://www.orange.pl/portal/map/map/pos ... 1167980218
Gdy przez wyszukiwarkę odnajduję tę usługę http://www.orange.pl/portal/map/map/article?id=3643539 regulamin oferty nie jest dostępny.
Czyżby orange wycofało się z tej usługi ?

#333016  autor: ~R
 03 maja 2009, 20:25
Tak, ta usługa nie jest już proponowana klientom w ramach przedłużenia umowy z operatorem.

#333204  autor: Jedrker
 04 maja 2009, 19:10
~R,
Nie wiem jak jest z klientami przedłużającymi umowę, ale mnie usługę dzisiaj włączono, po reklamacji ;)
Więc chyba jej jednak całkowicie nie wycofali ;P

#333358  autor: ~R
 05 maja 2009, 16:26
Dostaliśmy informację że usługa jest wycofana i że nie proponuje już jej Orange klientom.

#333361  autor: Jedrker
 05 maja 2009, 16:42
~R,
OK, mi w takim razie jakimś cudem aktywowali po reklamacji tę usługę.
Nie orientujesz się , czy czasem Orange mi jej nie wyłączy skoro usługa już nie jest oferowana klientom ?
Sądząc po Twoich postach pracujesz w Orange ?

#333542  autor: absolon
 06 maja 2009, 17:01
Dla klientów przedłużających ta usługa nie była dostępna.
W stycz-lut. przedłużałem umowę i chciałem właśnie te usługę. Pani powiedziała że nie jest ona dostępna i mogę ją wykupić "niezależnie".
Niezależnie to ja dziękuje ;) i zostałem przy starej taryfie gdzie mam 3 numery nielimitowanych rozmów.

No a teraz wygląda na to że już nawet "niezależnie" nie można jej uruchomić. Błeee :?

#333662  autor: Jedrker
 06 maja 2009, 23:05
absolon,
tak przynajmniej wynika to ze strony orange, gdzie usługa zniknęła.
Dobrze, że mi się udało jeszcze na nią załapać, i aktywowali mi ją w drodze reklamacji, ale jak będą chcieli, a mają taki zapis w regulaminie oferty, że jak wycofają usługę, to tylko na 14 dni przed dostanę telefon/sms z informacją o tym, że usługi już nie będę miał aktywnej heh.
A szkoda, bo jeśli chodzi o pakiet rodzinny to usługa jest OK, no chyba że planują poprawienie oferty i lepsze warunki w nowszej edycji usługi heh...

A co do przedłużenia umowy, już od sporego czasu nie dawali tej usługi w ofertach propozycja ;)

#336376  autor: awa2001
 21 maja 2009, 01:09
absolon pisze:Dla klientów przedłużających ta usługa nie była dostępna.
W stycz-lut. przedłużałem umowę i chciałem właśnie te usługę. Pani powiedziała że nie jest ona dostępna i mogę ją wykupić "niezależnie".
Niezależnie to ja dziękuje ;) i zostałem przy starej taryfie gdzie mam 3 numery nielimitowanych rozmów.

No a teraz wygląda na to że już nawet "niezależnie" nie można jej uruchomić. Błeee :?
dla pozostających w starych taryfach ( Twoj Plan albo Nowy twoj plan) jak najbardziej usluga Pakiet Rodzinny dalej moze byc dana jako prezent.