• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#335263  autor: st.konsultant
 14 maja 2009, 23:07
osachorzow pisze:
yagi pisze:Jest jeszcze PAF.
no i chyba właśnie PAF przyniósł fakturę wysłaną 20.04 około 11.05 :)

Dobrze, że w ogóle dotarła ;)

#335266  autor: osachorzow
 14 maja 2009, 23:32
st.konsultant, ale zanim dotarła zdążyłem przejść na f@kturę ;) więc może - oprócz samowolnego przełączania na f@kturę przez Erę - to też jest element kampanii "promującej" wersję ekejtroniczną ;)

#335280  autor: Mel
 15 maja 2009, 02:25
Napisałam:
Szanowni Państwo.

Dostałam dziś smsa informującego o włączeniu mi e-faktury. Nie zamawiałam tej usługi i nie życzę sobie jej kontynuacji, dlatego proszę o wyłączenie jej i przywrócenie faktury w wersji papierowej.
Niestety ostatnio zaobserwowałam iż często włączacie Państwo niechciane usługi bez porozumienia z abonentem. Nie tak dawno prosiłam o wyłączenie usługi „granie na czekanie”, której to usługi nie zamawiałam, za którą musiałam zapłacić, a i tak nie była ustawiona żadna melodia (nic dziwnego, skoro, jak już wspomniałam, nie zamawiałam tej usługi).
Poza tym nie wyraziłam zgody na otrzymywanie informacji drogą elektroniczną, a niestety ostatnio dostaję coraz więcej spamu elektronicznego, dlatego też proszę nie przysyłać mi więcej informacji handlowych w ten sposób.

Z poważaniem
Otrzymałam:
Witam

W odpowiedzi na Pani pismo dziękuję za wniesione uwagi dotyczące aktwacji usług. Pani zastrzeżenia zostały potraktowane z najwyższą starannością i zapewniam, iż dołożymy wszelkich starań, aby sytuacje mające negatywny wpływ na przebieg naszej współpracy nie miały więcej miejsca.

Zapewniam, iż z dniem dzisiejszym, zgodnie z dyspozycją, na Pani koncie została przywrócona papierowa wersja faktury.

Pragne jednocześnie poinformować, iż aby zrezygnować z otrzymywania drogą elektroniczną informacji handlowych sieci Era, należy wysłać bezpłatnego SMS'a o tresci N pod numer 8002. Cofnięcie zgody na spam jest realizowane w terminie od 1 do 7 dni.

Szczerze liczę, iż podjęte działania okażą się dla Pani satysfakcjonujące.

z pozdrowieniami
Edit:
O 7.20 wysłałam smsa o treści N na numer 8002.
O 9.10 i 9.11 dostałam 14 smsów potwierdzających przyjęcie zadania do realizacji.
O 9.20 dostałam 6 smsów potwierdzających odrzucenie zgody na otrzymywanie spamu.
Ok 11.00 dostałam spam elektroniczny.