• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #332908  autor: Napster1993
 02 maja 2009, 23:28
Witam mam telefon na abonament. Jestem w One PLay 45 zl. I co miesiac rowniez w ramach abonamentu dostaje 45zl co sie przelicza na 100min. Z tego co mowil koles w sklepie PLay'a internet i smsy do telewizji na konkursy nalicza sie na abonament czy zakladamy staly abonament 45zl + np.3.66= 48.66 rachunek.

A ostatnio moj kumpel powiedzial mi sie smsy ktore maja 4 cyfry sa tak wlasnie liczone a te ktore maja ich juz wiecej czy np. 5 cyfr to za to placimy w pieniadzach ktore nadal dostajemy w ramach abonamentu czy to prawda? On jest w erze wiec moze jest inaczej.

I jeszcze internet. Moja kolezanka rowniez jest w Play ale jest w tej starszej ofercie ktora byla przed One Play. I mowi ze jak wejdzie na internet to rowiez nie nalicza sie jej na abonament tylko ciagnie pieniadze ktore dostalismy w ramach abonamentu.

Wiec jak to teraz jest? Wiem ze moge to sprawdzic ale poprostu nie chce:D Mysle ze mi pomozecie:)
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 10:37 przez Napster1993, łącznie zmieniany 1 raz.

#332938  autor: elrond
 03 maja 2009, 11:32
Napster1993 pisze:Wiec jak to teraz jest? Wiem ze moge to sprawdzic ale poprostu nie chce:D Mysle ze mi pomozecie:)
Trzeba wiedzieć co sie kupuje, i na jakich warunkach podpisuje się dwuletnią umowę... :roll:
Napster1993 pisze:A ostatnio moj kumpel powiedzial mi sie smsy ktore maja 4 cyfry sa tak wlasnie liczone a te ktore maja ich juz wiecej czy np. 5 cyfr to za to placimy w pieniadzach ktore nadal dostajemy w ramach abonamentu czy to prawda?
SMS premium to SMS premium i kropka. Nie ważne czy ma 4 cyfry czy 5. Większa liczba cyfr może być spowodowana tylko niedostatkiem numeracji przy systemie 4-cyfrowym. Placi się tak samo - w Play - ponad abonament.
Napster1993 pisze:I jeszcze internet. Moja kolezanka rowniez jest w Play ale jest w tej starszej ofercie ktora byla przed One Play. I mowi ze jak wejdzie na internet to rowiez nie nalicza sie jej na abonament tylko ciagnie pieniadze ktore dostalismy w ramach abonamentu.
Bo koleżanka ma prawdopodobnie starą ofertę Play Abonament. I tam właśnie internet był rozliczany z kasy w ramach abonamentu. Ja mam podobnie. Oferta One Play generalnie jest gorsza i internet już niestety liczony jest całkowicie poza abonamentem.