Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Trzeba wiedzieć co sie kupuje, i na jakich warunkach podpisuje się dwuletnią umowę...Napster1993 pisze:Wiec jak to teraz jest? Wiem ze moge to sprawdzic ale poprostu nie chce:D Mysle ze mi pomozecie:)
SMS premium to SMS premium i kropka. Nie ważne czy ma 4 cyfry czy 5. Większa liczba cyfr może być spowodowana tylko niedostatkiem numeracji przy systemie 4-cyfrowym. Placi się tak samo - w Play - ponad abonament.Napster1993 pisze:A ostatnio moj kumpel powiedzial mi sie smsy ktore maja 4 cyfry sa tak wlasnie liczone a te ktore maja ich juz wiecej czy np. 5 cyfr to za to placimy w pieniadzach ktore nadal dostajemy w ramach abonamentu czy to prawda?
Bo koleżanka ma prawdopodobnie starą ofertę Play Abonament. I tam właśnie internet był rozliczany z kasy w ramach abonamentu. Ja mam podobnie. Oferta One Play generalnie jest gorsza i internet już niestety liczony jest całkowicie poza abonamentem.Napster1993 pisze:I jeszcze internet. Moja kolezanka rowniez jest w Play ale jest w tej starszej ofercie ktora byla przed One Play. I mowi ze jak wejdzie na internet to rowiez nie nalicza sie jej na abonament tylko ciagnie pieniadze ktore dostalismy w ramach abonamentu.