• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #30658  autor: kubako
 16 lis 2005, 15:08
Czemu ja zawsze tak mam - kiedy coś kupuję, to tydzień później pojawia się dużo ciekawsza oferta?!?
W zeszłym tygodniu podpisałem umowę na warunkach promocji urodzinowej - za 70 zł. mam 80 minut (wymiennych na smsy) i darmowe połączenia z jednym numerem z Ery. A teraz jest nowa promocja:
Zestaw 180 i Wybrany numer/80 za promocyjną cenę 80 zł brutto przez cały okres umowy (24 miesiące), w skład którego wchodzi:
• jedna oferta Taniej w sieci, czyli 100 minut do sieci Era, Heyah, na telefony stacjonarne,
• dwie oferty Uniwersalne, czyli 80 minut do wszystkich,
• Oferta z Przyjacielem, czyli darmowe połaczenia z jednym wybranym numerem (do sieci Era, Heyah lub na telefony stacjonarne),
• dodatkowy upust 40 zł na abonament przez 3 pierwsze pełne cykle rozliczeniowe.
Ja mam po prostu życiowego pecha...

#30659  autor: bigman
 16 lis 2005, 15:10
Ciesz sie tym co masz :) bo z drugiej strony moglbys wiecznie czekac i nie miec NIC.

#30668  autor: kubako
 16 lis 2005, 15:28
Hehe - no jasne, że się ieszę, bo aktualna taryfa i tak jest atrakcyjna... Ale z drugiej strony za 10 zł. więcej mogłem mieć sporo lepszą taryfę a dodatkowo np. Motkę v3 za 49 zł. A kupiłem Nokię 6020 za 39....

Ale po prostu irytuje mnie fakt, że za każdym razem gdy coś kupuję to zaraz jest lepsza okazja - kupowałem telewizor - tydzień później dawali gratis odtwarzacz MP3, podpisałem umowę z Cyfrą+ to za dwa tygodnie dawali Discmany do każdej umowy...

#30735  autor: Irek
 16 lis 2005, 22:00
Nie zawsze nowa oferta jest ciekawsza. Ciesz się tym co masz, albo przenieś się do oferty prepaid. :P