• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #29635  autor: pumba
 11 lis 2005, 13:30
Mam dwa pytanka dotyczace ofert świątecznej POPa bo jak czytamy w wiadomości "Nowości w Orange - na gorąco z konferencji" "W ofercie POP Na święta Eksta Bonus na doładowania – 30% więcej jeśli doładowanie nastąpiło do 25 dni od ostatniego doładowania." i moje pytanka są nastepujące:

1. Od kiedy to obowiązuje?
Na stronie POPa nic o tym nie piszą ani w BOA też nic o tym nie wiedzą wię może ktoś mi odpowiedzieć na to pytanie bo kasa mi się kończy i musze doładować moją PO(P)marańcze i nie wiem czy czekać bo niechciałbym żeby cos przeszło mi kolo nosa

2. Czy te 30% będzie można wykorzystać do wszystkich sieci tak jak to jest w promocji "10% więcej" czy tylko do Orange?

#29647  autor: kalin
 11 lis 2005, 15:40
1.Nie wiem.
2.Tylko do Orange.

#29650  autor: pumba
 11 lis 2005, 15:46
a skąd masz takie informacje jak nigdzie o tym nie pisza?

#29653  autor: Klusek
 11 lis 2005, 15:59
Oficjalny komunikat pisze:Specjalnie na Święta POP przygotował extra bonus: 30% więcej za doładowanie konta. Czas trwania promocji 30% więcej w POP: listopad 2005 – styczeń 2006. Z promocji 30% więcej w POP może skorzystać każdy użytkownik (dotychczasowy i nowy), który doładuje swoje konto przed upływem max. 25 dni od poprzedniego doładowania. Otrzyma on 30% gratis na rozmowy w sieci Orange - wystarczy wysłać SMSa.
Dokładnie o jakiego smsa chodzi niestety nie wiem. Poderzewam, że chodzi tutaj o tego samego smasa co w promocji 10% więcej

Obrazek
Obrazek
 #29671  autor: pumba
 11 lis 2005, 17:43
tomaszek pisze:przeczytajcie to
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=2258
Tak ale to jest promocja dotycząca Orange Twój Plan a moje pytania dotyczą promocji POPa.
Poza tym jeśli informacje z wiadomości 30% więcej w POP oraz oferta KIDS są autentyczne to już mam odpowiedź na drugie pytanie, lecz taka odpowiedź mnie nie cieszy bo spodziewałem się że bedzie tak jak w "10% więcej" że bonus możemy wykorzystać do wszystkich sieci a tu lipa :(
Nie ma co ale ta pomarańcza sie psuje a za niedługo całkiem zgnije :(