• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#294726  autor: dreamer88
 26 paź 2008, 22:23
Mi przy przedłużaniu umowy z Orange zaproponowano bardzo korzystne warunki, dodatkowe pakiety minut, tańsze połączenia i tani telefon, dlatego nie do końca zgadzam się z opinią, że Orange nie dba o starych klientów.

#294941  autor: 4malina
 28 paź 2008, 17:24
konrad pisze:
Marens pisze:Możesz to rozwinąć...
a co tu rozwijac ?
Orange stawia na nowe aktywacje, zaniedbujac obecnych klientow, bo jak wytlumaczyc sytuacje gdzie przy przedluzeniu KU 990 dla abo. 2 czy 4 letniego juz nie pamietam dokladnie, kosztuje ok 1199zl a dla kogos z ulicy 699zl ??
Właśnie mam taki problem - dwie kończące się umowy w taryfach Orange dla firm 80, chciałem wymienić telefony na Nokie E51- zaproponowano mi cenę ok. 400 zł za szt.(z wrażenia nawet nie zapamiętałem dokładnie) :shock: cena w cenniku w tej taryfie - 100 zł. Nie pozostaje nic innego jak zrezygnować z usług Orange - nawet nie będę próbował jakichkolwiek negocjacji -gdzieś jest granica szaleństwa.

#295330  autor: Orfi
 31 paź 2008, 20:36
Nie biorę od Orange abonamentu,z telefonem,tylko sam abonament. Po prostu telefony w Orange są za drogie i trzeba mieć wysokie rachunki,żeby dostać na aneks coś przyzwoitego,zresztą tak jest i w innych sieciach. Chyba,że na numer telefonu przychodzi dużo połączeń spoza Orange, to wtedy można coś wynegocjować. Generalnie jest tak,że jak się rachunki płaci tak do 100 zł.na miesiąc,to najwyżej dostanie się to,co nowy klient,ale za wyższą cenę telefonu.