• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #291780  autor: hans1054
 09 paź 2008, 13:45
W związku z pracami modernizacyjnymi w dniach 11.10.08 w godzinach 23:00 do 00:30 oraz 12.10.08 w godzinach 13:00 do 15:00 wystąpią czasowe niedostępności serwisu Orange Online. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.

Zespół Orange.pl

Witam

Półtora tygodnia temu zauważyłem błąd systemowy na Orange online.
Obecnie posiadam orange abonament i nie działa mi zakładka Plan taryfowy. W tej zakładce powinienem sobie bez przeszkód zwiększyć lub zmniejszyć abonament a zamiast tego pojawia mi sie puste pole. Otrzymałem info z BOk ze nie jestem pierwsza osoba która zgłasza ten problem. Mam nadzieje ze ten problem zostanie naprawiony i na orange onlie zajda duże zmiany które umożliwia jeszcze łatwe korzystanie z serwisu g

#291787  autor: telemaniak93
 09 paź 2008, 15:04
Ja też to właśnie zauważyłem i bardzo dobrze że coś wreszcie robią bo czasami była masakra. A ktoś wie jakie mają być zmiany?

#291788  autor: hans1054
 09 paź 2008, 15:10
Jak to naprawią to zakładka "PLAN TARYFOWY" będzie działać poprawnie. A jakie jeszcze maja zajść zmiany oprócz owej zakładki to ;powiem szczerze ze nie mam pojęcia.

#291791  autor: marcino94
 09 paź 2008, 15:46
ja juz przestałem korzystać z Orange On-line bo traciłem przez to nerwy. nie chce się wogóle logować chcoiaż hasło i login mam poprawne a jak się juz uda zalogowac to nic nie moge zrobić bo w żadną zakładkę nie moge wejsć:-/ nie mówiac o tym by np sprawdzić stan konta czy wysłać sms'a. zaczłeo się to dziac pod koniec czerwca a przestałem korzystać w połowie lipca.

#291792  autor: hans1054
 09 paź 2008, 15:53
marcino94,

To zadzwoń do BOK *100 i opisz im cała sytuację. W ciągu 72h odpowiedzą i jeżeli problem jest poważniejszy wtedy wysyłają zgłoszenie do Administratora systemu i on ci wszystko naprawi na koncie.

INTERNET Beskid Media 1GB/300mb

#291838  autor: marcino94
 09 paź 2008, 18:59
hans1054, nie mam czasu się bawić w to teraz jak będe miał chwile to popróbuje, chociaż i tak rzadko korzystałem z Orange On-line głównie to gdy przy okazji bycia na orange.pl sprawdzałem stan konta, albo gdy nie miałem kasy na koncie wysyłałem darmowego esa.

#291973  autor: hans1054
 10 paź 2008, 14:07
Już wkrótce będziesz mógł korzystać z nowoczesnej usługi Multi Box. W dniach 10-16 października wprowadzamy zmiany w usłudze. Dlatego chwilowo możesz mieć utrudniony dostęp do poczty w domenie orange.pl.

zmiany wprowadzane w usłudze Multi Box

* większa pojemność Twojej poczty (300 MB dla kont Multi Box Standard, 1 GB dla kont Multi Box Gold i aż 3 GB dla kont Multi Box Platiunium)
* nowoczesne i skuteczne filtry: antyspamowy i antywirusowy
* usprawniony kalendarz

co zrobić aby skorzystać z nowej poczty

Nową pocztę wprowadzamy dla wszystkich, którzy korzystają z Multi Boxa. Twoje dotychczasowe ustawienia, książka adresowa oraz wiadomości zostaną automatycznie przeniesione do odświeżonej poczty.

jakich utrudnień mogę się spodziewać w najbliższym czasie?

W dniach 10-12 października mogą wystąpić utrudnienia przy:

* zmianie ustawień poczty e-mail
* modyfikacji opcji Multi Box (Standard, Gold, Platinium)
* zmianie danych osobowych i ustawień na portalu orange.pl

W tym czasie nie będziesz mógł usunąć swojego konta pocztowego.

Od 12 do 16 października nie będziesz miał możliwości zmiany ustawień w poczcie e-mail.

W nocy z 15 na 16 października wprowadzimy zmiany w systemie poczty elektronicznej.
W tym czasie planujemy kilkugodzinną przerwę w dostępie do poczty oraz do portalu www.orange.pl, w trakcie której wiadomości nie będą dostarczane.
Uwaga! Od 10-15 października wiadomości elektroniczne będą dostarczane i będziesz miał możliwość odbierania i czytania ich tylko na portalu orange.pl. Niektóre wiadomości mogą docierać z opóźnieniem. Prawdopodobnie wystąpią problemy w dostarczaniu poczty do klientów poczty typu Outlook, Outlook Express, Eudora czy The Bat.

#291999  autor: corner
 10 paź 2008, 17:24
Fajnie :). Bo korzy stam z konta Multi Box jakiego swojego "poważnego" i oficjalnego konta. Przyda się antyspam i większa pojemność.

#292088  autor: hans1054
 11 paź 2008, 09:40
Witam
W dniu dzisiejszym nastąpi przerwa modernizacyjna na stronie orange online w godzinach 23:00 do 00:30.

Mam nadzieje ze kłopoty z zakładka plan taryfowy ustąpią.

Pozdrawiam

[ Dodano: 2008-10-12, 10:52 ]
12.10.08 w godzinach 13:00 do 15:00 wystąpi przerwa serwisu Orange Online.