• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #288839  autor: Ethan
 17 wrz 2008, 22:51
Witam.
Chciałbym zakupić tą ofertę lecz mam kilka pytań. Obecnie płacę abonament w wysokości około 45zł. Czy ta oferta jest w tej samej cenie co Oferta Weekendowa (tj. 10zł przez pierwszy rok a potem 20zł?). Czy mogę z smsów zawartych w tej ofercie korzystać każdego dnia czy tylko jak w ofercie weekendowej w weekendy? I czy te smsy są wykorzystywane w pierwszej kolejności?
Proszę o odpowiedź ;)
Pozdrawiam, Ethan.

#288843  autor: vinc
 17 wrz 2008, 23:08
Ethan pisze:Czy ta oferta jest w tej samej cenie co Oferta Weekendowa (tj. 10zł przez pierwszy rok a potem 20zł?).

Cena za weekendową 10zł, a później 20zł to promocja skierowana dla niektórych abonentów. Normalnie kosztuje 30zł. Wobec tego jeśli nikt Ci nie zaproponował w specjalnych warunkach multimedialnej to zapłacisz za nią 30zł.
Ethan pisze:Czy mogę z smsów zawartych w tej ofercie korzystać każdego dnia czy tylko jak w ofercie weekendowej w weekendy? I czy te smsy są wykorzystywane w pierwszej kolejności?
Multimedialna jest do wykorzystania prze 24h niezależnie od dnia tygodnia.

Obrazek

#288900  autor: Ethan
 18 wrz 2008, 14:06
Dzięki za odpowiedź ;)
Pozdro.