• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #287529  autor: kulis
 09 wrz 2008, 21:28
Mam pytanko odnośnie usługi orange free e-mail. Na początku jak wchodziła ta usługa w regulaminie było napisane, że prędkośc spada po przekroczeniu 150mb. Teraz tego zapisu nie ma.
A więc teraz czy po przekroczeniu limitu, płaci się za dodatkowe mb czy jest limitowane, bo nie ma tego w regulaminie??
Może ktoś z tego korzysta i wie jak jest??

#287539  autor: Dworek
 09 wrz 2008, 22:15
Usługa Orange Free E-mail wygasa w momencie przekroczenia limitu 150 MB lub po zakończeniu okresu rozliczeniowego. W kolejnym okresie rozliczeniowym znów otrzymujesz 150 MB.
Tylko tyle udało mi się znaleźć na stronce Orange, ponieważ link do regulaminu nie działa :roll:

#287641  autor: kowcio
 10 wrz 2008, 16:00
Dworek pisze:Cytat:
Usługa Orange Free E-mail wygasa w momencie przekroczenia limitu 150 MB lub po zakończeniu okresu rozliczeniowego. W kolejnym okresie rozliczeniowym znów otrzymujesz 150 MB.
Czyli jak wykorzystasz 150 mega za każdy kb płacisz oddzielnie. Do czasu ponownej aktywacji pakietu E-mail.

#287644  autor: kulis
 10 wrz 2008, 16:11
No na stronce tak pisze. Ale kiedyś w regulaminie było, że po wykrozystaniu spada tylko prędkość. Teraz to usuneli z regulaminu zarówno orange free e-mail jak na d1 dzień. A na stronce pisze, że po wykorzystaniu 20mb z pakiet n 1 dzień prędkośc spada.

"Pakiet Orange Free na 1 dzień jest dostępny przez 24 godziny od momentu powiadomienia SMS-em lub do wyczerpania wielkości pakietu. Po przekroczeniu limitu 20MB szybkość transferu spada do 16 kb/s."

#288339  autor: NMonster
 14 wrz 2008, 19:42
Muszę to wyjaśnić bo jestem zainteresowany tym Orange Free na 1 dzień....dobra opcja jak sie gdzieś jezdzie na cały dzień. Mam nadzieje że prędkość spada bo wtedy to lecialo by wg. stawek abonamentowych....

Nokia 3510i -> Nokia N-Gage -> Nokia 6670 -> Nokia 6120 Classic -> iPhone 3G 8GB