• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #26447  autor: Niania24
 21 paź 2005, 22:48
Czyzby SMSY w POPIE za grosza zostaly przedluzone ???
Dzisiaj dostalem smsa ze jesli chcesz wysylac smsy za grosza do Orange to aktywuj pakiet 100 smsow. koszt 6 zl a nastepne doladowanie to tylko 1 zl 100smsow. CZYZBY ORANGE NEI ZREZYGNOWLAO Z TEJ PROMOCJI BO SLYSZLEM ZE DO KONCA PAZDZIERNIKA TRWA TA PROMOCJA CZYLA ZA TYDZIEN !!!! a tu wysylaja mi eska ze aktywuj pakiet . O CO CHODZI ??? !!!

#26448  autor: Klusek
 21 paź 2005, 22:58
W regulaminie jest napisane, że promocja jest do końca października, ale jak teraz aktywujesz pakiet to za tydzień on nie przepadnie, będzie ważny przez cały miesiąc tak jak w regulaminie stoi.

Obrazek
Obrazek

#26462  autor: Niania24
 22 paź 2005, 00:42
A komu sie opłaca aktywować pakiet za 6zł ??? Tak jakby przedłuzylu promocję to wtedy byłby sens aktywowania ale niestety niebedzie przełużenia promocji :( Ale kto wie moze dadza jaks nowa promocje :D

#26467  autor: Aserto
 22 paź 2005, 09:54
będzie pewnie tak jak z innymi promocjami tzn. teraz przedłużą do odwołania.

#26493  autor: bigman
 22 paź 2005, 12:43
Niania24 pisze:A komu sie opłaca aktywować pakiet za 6zł ??? Tak jakby przedłuzylu promocję to wtedy byłby sens aktywowania ale niestety niebedzie przełużenia promocji :(
I tak przeciez warto bo wtedy sms-y wychodza po 6 gr zamiast po 20 gr.

#26498  autor: gilbert3
 22 paź 2005, 12:51
bigman pisze:
Niania24 pisze:A komu sie opłaca aktywować pakiet za 6zł ??? Tak jakby przedłuzylu promocję to wtedy byłby sens aktywowania ale niestety niebedzie przełużenia promocji :(
I tak przeciez warto bo wtedy sms-y wychodza po 6 gr zamiast po 20 gr.
Nie wiem jak Wy, ale mi się raczej nie udaje wypukać całego pakietu. Zawsze więc płacę więcej za SMS-a niż 1gr.
Nie stękam broń Boże, że pakiety są do d@@y, bo jakoś operator musi zarabiać, ale chciałbym się doczekać takiej funkcji jak AUTO-PAKIETY, czyli automatyczne przedłużanie pakietów gdy obowiązuje ostatni ich dzień lub gdy się wyczerpują i gdy są dostępne środki na koncie. Usługa nawet mogłaby być płatna np. 50 groszy za każdy auto-pakiet. Byłbym szczęśliwym człowiekiem, żebym nie musiał ich pilnować.

#26559  autor: adrianet
 22 paź 2005, 15:55
raz sie nadzilaem na te pakiet bo tak sobie radosnie sms a ty zonk. pakiet mi sie skonczyl i po paru godzinach sms kasa na koncie rowniez:). dlatego teraz od razu doaladowuje sobie 4 pakiety od razu a potem ewentylanie pioty jezeli mi zabraknie

#26666  autor: Irek
 22 paź 2005, 21:10
Ja w tym miesiącu na POPie aktywowałem na raz pięć pakietów. Od 10 tego miesiąca wysłałem już koło 250 smsów. A jeśli chodzi o stan pakietów to co jakiś czas sprawdzam czy mi się nie kończy!

"And one more thing..."
 #26684  autor: mucuss
 22 paź 2005, 21:41
uwielbiam te pakiety... w tym miechu wyslalem juz ponad 200SMSow i jeszxcze pewnie troche wysle pozdrox!!!

mucuss

#26708  autor: lookasz
 22 paź 2005, 22:54
A mnie ciekawi czy Orange wprowadzi i kiedy także SMSy za 1 gr. w ofertach abonamentowych jak zrobił to Plus. Chyba dali tym krokiem wiele do myślenia pozostałym operatorom. Może to początek kolejnych obniżek i ciekawych promocji. Nie moge się doczekać, na odpowiedź konkurencji na to.

#26753  autor: gilbert3
 23 paź 2005, 11:14
lookasz pisze:A mnie ciekawi czy Orange wprowadzi i kiedy także SMSy za 1 gr. w ofertach abonamentowych jak zrobił to Plus. Chyba dali tym krokiem wiele do myślenia pozostałym operatorom. Może to początek kolejnych obniżek i ciekawych promocji. Nie moge się doczekać, na odpowiedź konkurencji na to.
Małe sprostowanko: W ofercie abonamentowej w Plusie nadal nie ma SMS-a za 1grosz, jest tylko w Mix-ie

#26802  autor: Irek
 23 paź 2005, 13:58
lookasz pisze:A mnie ciekawi czy Orange wprowadzi i kiedy także SMSy za 1 gr. w ofertach abonamentowych jak zrobił to Plus. Chyba dali tym krokiem wiele do myślenia pozostałym operatorom. Może to początek kolejnych obniżek i ciekawych promocji. Nie moge się doczekać, na odpowiedź konkurencji na to.
Raczej tak szybko to się nie stanie.

"And one more thing..."

#28248  autor: repsol
 31 paź 2005, 16:05
A czy przejdzie taki trick, ze doładuje konto zdrapką za 5 zł co miesiac, aktywuje pakiecik i pisze smsy po groszu miedzy tymi ladowaniami, mimo iz 5 zł to tylko 2 dni rozmow wychodzacych???

#28250  autor: D@rio
 31 paź 2005, 16:14
repsol pisze:A czy przejdzie taki trick, ze doładuje konto zdrapką za 5 zł co miesiac, aktywuje pakiecik i pisze smsy po groszu miedzy tymi ladowaniami, mimo iz 5 zł to tylko 2 dni rozmow wychodzacych???
Nie przejdzie...

#28251  autor: repsol
 31 paź 2005, 16:25
D@rio pisze: Nie przejdzie...
Hmmm.. specjalnie wczytałem sie w regulamin Popa i kurcze nic nie znalazłem o tym ze musze mieć jakieś środki na koncie po wykupieniu pakietu...a tym bardziej "dni wychodzace"...

#28253  autor: D@rio
 31 paź 2005, 16:30
repsol pisze:
Hmmm.. specjalnie wczytałem sie w regulamin Popa i kurcze nic nie znalazłem o tym ze musze mieć jakieś środki na koncie po wykupieniu pakietu...a tym bardziej "dni wychodzace"...
Tak, ale blokada na polaczenia wychodzace blokuje Ci takze mozliwosc wysylania SMSow. Co nie znaczy wczale ze ten pakiet SMS przepadnie...

#28260  autor: _HUBERT_
 31 paź 2005, 18:13
D@rio pisze:
repsol pisze:
Tak, ale blokada na polaczenia wychodzace blokuje Ci takze mozliwosc wysylania SMSow. Co nie znaczy wczale ze ten pakiet SMS przepadnie...
Nie trzeba mieć żadnych środków na koncie, żeby móc wysyłać smsy z pakietu, bo w POPie nie ma blokowanych połączeń wychodzących tylko jest zerowane konto. Dlatego, gdy skończy się termin na wychodzące nadal można dzwonić pod bezpłatne numery i wysyłać bezpłatne eski (np. SMS SOS) jak również smsy z pakietu. To jest jedyny plus tego przepadania kasy w POPie ;)

#28261  autor: D@rio
 31 paź 2005, 18:28
_HUBERT_ pisze:
D@rio pisze:
repsol pisze: Hmmm.. specjalnie wczytałem sie w regulamin Popa i kurcze nic nie znalazłem o tym ze musze mieć jakieś środki na koncie po wykupieniu pakietu...a tym bardziej "dni wychodzace"...
Nie trzeba mieć żadnych środków na koncie, żeby móc wysyłać smsy z pakietu, bo w POPie nie ma blokowanych połączeń wychodzących tylko jest zerowane konto. Dlatego, gdy skończy się termin na wychodzące nadal można dzwonić pod bezpłatne numery i wysyłać bezpłatne eski (np. SMS SOS) jak również smsy z pakietu. To jest jedyny plus tego przepadania kasy w POPie ;)
Aha ;) Dobrze wiedziec :) No moze masz racje bo ma to jakies tam logiczne rozumowanie to co Ty mowisz :D ;) Tak czy tak dzieki za poprawienie ;) Pozatym...ja nie jestem w POPie ani w Orange :D ja zem Era ;) a tutaj to wyglada troche inaczej :)

Pozdrawiam :-)

#28324  autor: repsol
 31 paź 2005, 23:36
Ok dzieki panowie za rozjaśnienie sytuacji 8) Pozdrawiam forumowiczów. 8)