• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#28162  autor: kubako
 30 paź 2005, 22:55
D@rio pisze:Co kolega rozumie poprzez stwierdzenie "Taryfa Promocyjna"?
No to jest coś takiego, czego akurat w Plusie chyba nie ma :-) Na przykładzie Ery wyjaśnię, że nie można w połowie trwania umowy zmienić np. na taryfę na zasadach promocji urodzinowej. Rozumiesz? Z resztą domyślam się, że Twoje pytanie było czysto retoryczne. Oczywiście wiem, że czegoś takiego jak promocyjna taryfa nie ma ale zastosowałem skrót myślowy :-)

#28176  autor: D@rio
 31 paź 2005, 00:01
kubako pisze:
D@rio pisze:Co kolega rozumie poprzez stwierdzenie "Taryfa Promocyjna"?
No to jest coś takiego, czego akurat w Plusie chyba nie ma :-) Na przykładzie Ery wyjaśnię, że nie można w połowie trwania umowy zmienić np. na taryfę na zasadach promocji urodzinowej. Rozumiesz? Z resztą domyślam się, że Twoje pytanie było czysto retoryczne. Oczywiście wiem, że czegoś takiego jak promocyjna taryfa nie ma ale zastosowałem skrót myślowy :-)
No, teraz rozumiem ;) ale tak senso sctricto to przykladem taryfy promocyjnej byla np. kiedys oferowana taryfa EraJEDYNA (bardzo ciekawa i korzysta taryfa z reszta..) czy obecnie oferowany NowyPlus35 ;) Ale akurat juz tradycja w plusie jest ze to co jest w promocji to akurat jesli istnieja mozliwe warunki to, wchodzi to do oferty na stale :) (tak jak taryfy MaxProfit chociazby...)
Natomiast, nigdzie nie mozna "laczyc promocji"...pisze o tym w regulaminach. Jesli masz taryfe promocyjna to jesli regulamin niestanowi inaczej, to nie mozesz zmienic na inna taryfe promocyjna ;)

Pozdrawiam :)