• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #27509  autor: dejo
 27 paź 2005, 15:04
Zastanawiam się nad wyborem którejś z tych dwóch taryf. Przy wyliczeniu zużycia pakietu w MP wychodzi ok. 50 min/152 SMS z kolei w NP jest 50 min/200 SMS. Przyznaję że piszę więcej SMSów. Mimo wszystko znajomi i Pan z salonu Plusa powiedzieli mi żeby brać MaxProfit bo jest korzystniejszy. Mogę prosić Was o pomoc?

PS. Nie interesują mnie oferty innych sieci. W grę wchodzi tylko Plus

#27518  autor: tytan
 27 paź 2005, 15:29
W max proficie masz np.. do 30 (Plus, stac.) nr za 0,12 gr /minute , pakiet zŁotowy a nie abonament, przechodenie pakietów na 6 m-cy , a w NP chyba tylko 3 m-ce :wink:

#27519  autor: kubako
 27 paź 2005, 15:39
Zdecydowanie MaxProfit 30 jest kożystniejszy. Możesz sobie wybrać opcję Kontakt Plus i dzwonić do wybranych osób za 10gr/min lub Strefa Plus i w określonej strefie dzwonićdo wszytskich sieci za 20gr/min.

#27550  autor: tytan
 27 paź 2005, 18:57
kubako pisze:Zdecydowanie MaxProfit 30 jest kożystniejszy. Możesz sobie wybrać opcję Kontakt Plus i dzwonić do wybranych osób za 10gr/min lub Strefa Plus i w określonej strefie dzwonićdo wszytskich sieci za 20gr/min.
e

Przecież napisaŁem o tym wŁaśnie :!: