• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #273260  autor: Wiesiu79
 23 cze 2008, 19:59
Witam! Od 1,5 roku jestem użytkownikiem orange go. Na tel wydaję miesięcznie ok. 75zł + to co na koncie dodatkowym. Dzwonię w 90% do Orange do tego korzystam z pakietów internetowych. Mam pytanie czy przechodząc na abonament z racji tego że teraz dużo wydaję mógłbym liczyć na jakieś specjalne względy i co wogóle mógłbym otrzymać? Interesuje mnie przedewszystkim obniżenie wydatków na internet najlepiej rabat na orange free 60, umowa na 12mcy, nowy telefon niekoniecznie.

#273281  autor: cesarz
 23 cze 2008, 21:45
Chyba nie masz na co liczyć . Pre-paid nic Tobie nie daje . Teraz są zmiany w abonamencie Orange i jest trochę zamieszania , chyba nie ma pakietów na transmise danych oraz internet. Gdybyś miał już internet w Orange to po skończeniu umowy można liczyc na dodatkowe bonusy .

CNN

#273287  autor: babeo
 23 cze 2008, 21:51
Wiesiu79 pisze:Mam pytanie czy przechodząc na abonament z racji tego że teraz dużo wydaję mógłbym liczyć na jakieś specjalne względy i co wogóle mógłbym otrzymać?
Niestety nie ma takiej opcji w żadnej sieci.