Ja jednak nadal liczę na super ofertę w poniedziałek! A jak takowej nie zobaczę nadal zostanę z moim abo za 12,20zł i poczekam do promocji świątecznej - w końcu Boże Narodzenie już niedługo!!! A w Plusie trzyma mnie duża ilość rozmówców, którzy posiadając SWIMPLUSa - poprzez pakiety mają do mnie tanioche. Zresztą ja też cały abonament mam do wygadania - pakiet kwotowy 10 zł netto. Po wykorzystaniu pakietu mam uruchomioną Strefę Plus - z której też mam tanie połączenia na stacjonarne i do PLUSa. Wiec nie narzekam. Ale zmienić słuchawkę by się zdało na coś typu SE K700i lub coś podobnego co posiada mp3, radio i jest w miarę tanie. Co polecacie?
Ja mam w Plusie SUPERKARTĘ IV.
Umowa na pół roku;
100min za 45zł brutto.
Oferta bez telefonu ale i tak za N7610 bym zapłacił w promocji więcej niż na rynku wtórnym. A w normalnej promocji za 100min pewnie policzą sobie około 100zł.
Za poł roku będzie Supekarta V, pewnie więcej darmowych minut i niższa cena za minutę.
Trzeba nie umieć liczyć aby podpisać umowę na dwa lata, szczególnie teraz gdy warunki konkurencji się zmieniają tak szybko.
Więc mogę mieć co pół roku nagrodę... a nie czekać na łaskę.