• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #267007  autor: lukastel
 20 maja 2008, 03:29
Czy ktoś kto pracuje w salonie Play może powiedzieć jak wygląda zainteresowanie nową ofertą Play? Czy jest tyle samo podpisywanych umów co przed promocją Urodzinową? Oferta Urodzinowa była bardzo atrakcyjna i nie ma co jej porównywać do innych.

#267038  autor: djfafa
 20 maja 2008, 14:40
Sam jestem ciekaw, bo niestety ich nowe taryfy są tragiczne.

#267068  autor: Vieslav
 20 maja 2008, 19:05
A ja chyba wcielę się w "nieświadomego klienta", pójdę i będę wypytywał wszystko dokładnie co i jak. Zastanawia mnie, jak oni mówią klientom, że minuty z abonamentu nie są wymienne na smsy i jakich argumentów używają, żeby klient zdecydował się jednak podpisać umowę.

#267144  autor: Tajemniczy28
 21 maja 2008, 07:39
może po prostu bajeruja aklient dowiaduje sie prawdy dopiero po podpisaniu umowy

#267152  autor: maniek
 21 maja 2008, 09:19
Tajemniczy28 pisze:może po prostu bajeruja aklient dowiaduje sie prawdy dopiero po podpisaniu umowy
no moze to i prawda ale od czego mamy regulaminy :wink: wtedy zadna bajera nie pomoze sprzedawcy jak klient zorientowany, inna sprawa ze takich wciaz jest malo

#267178  autor: kowcio
 21 maja 2008, 12:41
maniek pisze:od czego mamy regulaminy :wink:
I tak większość nie przeczyta tylko spyta się sprzedawcy.. Albo zerknie i nie kapnie się, bo ragulamin na pewno napiszą sprytnie ;-)

#267250  autor: blacher
 21 maja 2008, 20:11
mnie się zdarza przechodzić koło salonów Playa w róznych miejscach i ruch jest podobny,więc chyba nie ma do końca takiej tragedii...

btw.jeśli ktoś nie czyta tego co podpisuje to jest z nim źle

#267257  autor: Jedrker
 21 maja 2008, 21:01
Ja jak podpisywałem 6 dni temu umowę w Play , przyszły 3 klientki, jedna po drugiej, i chciały przenieść swój numer z Orange do Play, ponieważ mają o wiele lepszą ofertę, więc ta oferta nowa chyba na prawdę nie jest taka zła. :wink:

#267301  autor: Vieslav
 22 maja 2008, 10:05
Ale oferta Play 40 chyba nadal jest dostępna? A tam smsy schodzą z abonamentu, więc oferta niezła. Kolega chce podpisać umowę w Play tylko ze względu na telefon i właśnie to abo mu polecam.

#267317  autor: kowcio
 22 maja 2008, 11:17
Mulder pisze:Ale oferta Play 40 chyba nadal jest dostępna?
Na stronie Play nadal jest cennik dla Abo 40.

#267319  autor: tomko111
 22 maja 2008, 11:27
kowcio pisze:
Mulder pisze:Ale oferta Play 40 chyba nadal jest dostępna?
Na stronie Play nadal jest cennik dla Abo 40.
Owszem, bo Play Abonament 40 jest nadal dostępną ofertą.
Dodatkowo od kilku dni, można zakupywać oferty abonamentowe w sklepie on-line: http://sklep.playmobile.pl/ecommerce/ - z pewnością jest to dobra okazja, dla osób, które poszukują danego modelu już od dłuższego czasu.

#267336  autor: blacher
 22 maja 2008, 13:19
Jeśli idzie o ten sklep internetowy to trochę zdziwiło mnie to że trzeba się zalogować w serwisie playmobile - w sumie to tylko chwila,jeśli ktoś nie chce to tam nigdy więcej razy nie zagląda,ale dla nie których prowadzenia tam bloga lub przeglądanie innych może być fajnym doświadczeniem.

#267411  autor: thonka
 22 maja 2008, 17:11
lukastel pisze:Dodatkowo od kilku dni, można zakupywać oferty abonamentowe w sklepie on-line: http://sklep.playmobile.pl/ecommerce/ - z pewnością jest to dobra okazja, dla osób, które poszukują danego modelu już od dłuższego czasu.
dopoki nie beda tak jak inni operatorzy dawac bonusow w postaci minut czy tanszej aktywacji sklep internetowy bedzie mial maly ruch. jezeli nawet w orange moga dodawac po glupie 15zl i 50mb na 12 miesiecy do abonamentu za 40zl to play tez moze sobie pozwolic na jakis bonus... rabat na abo, czy minuty chocby nawet w sieci.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#267412  autor: Jedrker
 22 maja 2008, 17:26
thonka,
zapewne wszystko przyjdzie z czasem :))

#267414  autor: senshiro
 22 maja 2008, 17:30
thonka pisze:dopoki nie beda tak jak inni operatorzy dawac bonusow w postaci minut czy tanszej aktywacji sklep internetowy bedzie mial maly ruch.
Nie byłbym tego taki pewny... Wielkim plusem tego sklepu jest to, że można tam dostać telefony, których w salonach na próżno szukać. Już samo to wystarczy, żeby przyciągnąć sporą ilość klientów.

Obrazek

#267446  autor: sayko
 22 maja 2008, 20:22
witam na poczatku ;)

ja jednak uwazam ze mogliby pomyslec troche o tych co maja na karte i obnizyc ceny tych telefonow,nawet na abo przy tym cenniku .

#267584  autor: blacher
 23 maja 2008, 17:32
senshiro pisze:
thonka pisze:dopoki nie beda tak jak inni operatorzy dawac bonusow w postaci minut czy tanszej aktywacji sklep internetowy bedzie mial maly ruch.
Nie byłbym tego taki pewny... Wielkim plusem tego sklepu jest to, że można tam dostać telefony, których w salonach na próżno szukać. Już samo to wystarczy, żeby przyciągnąć sporą ilość klientów.
na to się ludzie skarżyli,więc pewnie dzięki temu internetowa oferta Playa przyciagnie "zniesmaczonych "wczenniej klientów brakiem telefonow

#267634  autor: thonka
 24 maja 2008, 02:02
w takim razie zle swiadczy o rozwiazaniach logistycznych w tej firmie i o niczym wiecej... mnie raczej to nie przekonuje, a bardziej psuje wizerunek sieci nowoczesnej, ktora nie moze sobie poradzic z brakami podstawowych towarow. i nie pomoze tu nic nawet najbardziej przyjazny sklep internetowy na swiecie, a obecny napewno do wygodnch nie nalezy...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet