przeniosłem numer z heyah do abo orange twój plan 25 (mineło już 6 dni) a ja nie wiem jaki mam okres rozliczeniowy, po jakim czasie powinienem zostać poinformowany od kiedy do kiedy mam okres rozliczeniowy
dzwonic moge ale czy te wygadane minuty już lecą z mojego abonamentu? czy dział już wykupiony przezemnie darmowy numer? czy dopiero bedzie działał jak bede miał ustalony okres rozliczeniowy? a ja za to dodatkowo zapłace?
dzwoniąc na *200 - maszyna mówi usługa niedostepna dla mojego planu taryfowego, pod *500 to samo
czyli co dzwonić do orange aby mi to w koncu właczyli czy to może tyle trwa normalnie (w co wątpie)
[ Dodano: 2008-04-10, 23:04 ]
okres rozliczeniowy mam już przydzielony, srodki finansowe sa juz na koncie
jednak nie moge dalej zadzwonic na *200 , *500 - usługa dalej jest niedostępna
dzwonic moge ale czy te wygadane minuty już lecą z mojego abonamentu? czy dział już wykupiony przezemnie darmowy numer? czy dopiero bedzie działał jak bede miał ustalony okres rozliczeniowy? a ja za to dodatkowo zapłace?
dzwoniąc na *200 - maszyna mówi usługa niedostepna dla mojego planu taryfowego, pod *500 to samo
czyli co dzwonić do orange aby mi to w koncu właczyli czy to może tyle trwa normalnie (w co wątpie)
[ Dodano: 2008-04-10, 23:04 ]
okres rozliczeniowy mam już przydzielony, srodki finansowe sa juz na koncie
jednak nie moge dalej zadzwonic na *200 , *500 - usługa dalej jest niedostępna