- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Najpierw zobacz co linkujesz. W tej zbiorczej tabelce nie ma abo 40. Jest jak się wejdzie w promocje TUTAJ)Dworek pisze:Tutaj masz link do porównania poszczególnych taryf.
W skrócie
Dzięki tak niskim stawkom będziesz mógł nie przekraczając abonamentu:
- wydzwonić do 160 minut do Play i sieci stacjonarnych lub,
- wydzwonić do 87 minut do innych krajowych sieci komórkowych lub,
- wysłać do 480 SMS-ów do Play lub,
- wysłać do 266 SMS-ów do innych krajowych sieci komórkowych.
Tylko z tego co znalazłem w regulaminie to nie żadnej transmisji danych w tym abo, każda jest liczona dodatkowo.
Minął rok PLAY na rynku, ja jeszcze nie znam oferty, ale widziałem jakieś reklamy i chyba warto się z nimi zapoznać, w końcu rocznice zdarzają się... raz na rok
a okrągłe nie często
[ Dodano: 2008-03-13, 20:32 ]
Cofam moje pytanie... jak to się mówi uderz nożycami w stół... urodzinowa promocja = do końca rok gadanie za friko w Play, jeżeli nie ma haka, to wygląda nice

[ Dodano: 2008-03-13, 20:32 ]
Cofam moje pytanie... jak to się mówi uderz nożycami w stół... urodzinowa promocja = do końca rok gadanie za friko w Play, jeżeli nie ma haka, to wygląda nice