johnny pisze:
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Chodziło mi tylko o moje kontakty, a nie ogólnie.
No to gratuluję. Ja wysłałem pismo, a mimo to otrzymuję reklamy. W Orange napisałem, że nie chcę i nie mam żadnych reklam.
Właśnie i to mi chodziło.
Mam w głębokim poważaniu logo. Nie jestem dzieciakiem. Mam więcej kontaktów w sieci Orange i stacjonarnych. Subiektywnie jest to dla mnie najlepsza oferta. Być może dla Ciebie nie jest, ale nie dla wszystkich.
Co do kontaktów to ok,różnie można było zinterpretować, bo cytowałeś. Cóż poradzę na to, że nie mam reklam:)? może to kwestia, czy TT, Mix, Abo? Co do loga, to domyślam się, że nie jesteś dzieciakiem przeciez

chodziło mi bardziej o przywiązanie do marki, że się dobrze kojarzy, cell info jest fajne w miejscu gdzie przebywamy, cokolwiek

dla mnie akurat to większego znaczenia nie mam, ale obserwuję ogólnie znajomych etc, czytam to ciekawe forum i przywiązanie do marki jakieś tam jest u ludzi. Faktycznie dla mnie to nie najlepsza oferta, bo ja potrzebuję ofert taniej w sieci do ery

chociaż mimo wszystko oferty uniwersalne wydają mi się i tak lepsze. A co do tamtego pakietu na końcu to cóż coś za coś, mimo to oferta jest i tak w porządku..ba jak dla mnie bardzo w porządku bo i tak więcej do ery dzwonię i po wykorzystaniu ofert uniwersalnych i taniej w sieci jadę na tamtym

zawsze to coś...a te 160 min za 80 pln ten pierwotny pakiet jest naprawdę w porządku i tani, może by lepiej bez tamtego dodatku wyglądał

? Nie przesadzajmy, lepiej z niż bez. Pozdro