• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #244377  autor: Cezar
 07 sty 2008, 10:10
Witam niedawno przedłurzyłem umowe w sieci era na kolejne 2 lata.mam 33zl za 80minut+2000 i ericson k550i za 1zl + drugi za 70zl

Aktualnie w mojej rodzinie koncza sie 2 abonamenty w seici orange, namówilem do przejsiacia do ery ...i teraz tak

Co mam pisac jak argumentowac zeby otzymac jak nalepsze warunki w sieci na wejsciu....moze byc tak ze dwa abonamenty podpiszemy na ta sama osobę.
intersuje mnie zbonamet za 40zl

Czy moge otrzymac jakies zniżki?

#244383  autor: frgt/10
 07 sty 2008, 10:59
po 1. przedłuŻyłem
po 2. nie musisz nic pisać, dostaniesz warunki takie jak każdy nowy klient

bo nie wiem czy chodzi Ci o przeniesienie numeru czy nie

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#244385  autor: aga
 07 sty 2008, 11:14
Jeżeli masz zamiar przenieść te numery do Ery, to dla osób przenoszących jest taka promocja. Natomiast jeżeli weźmiesz 2 nowe aktywacje, to do wyboru są 2 promocje: Dwa razy więcej i Telefoniczna okazja.

#244511  autor: adass
 07 sty 2008, 20:44
Warunków jakiś specjalnych to raczej nie otrzymasz. Ja dziś byłem w erze bo chce wziąść drugi abo w erze z przeniesieniem nr. To jedynie z tego co się dowiedziałem, że biorac ten drugi abonament era może mi za aktywacje karty obniżyć ze standardowej kwoty do 1 złotówki bądz jeden rachunek obniżyć o ta kwote. Ale to nie jest jakiś wymóg poprostu jak się człowiek nie upomni to guzik dostanie (ps. tą informacje o aktywacji karty znalazlem gdzieś na stronie ery i to przez przypadek)

#244523  autor: lookass
 07 sty 2008, 21:54
adass pisze:Warunków jakiś specjalnych to raczej nie otrzymasz. Ja dziś byłem w erze bo chce wziąść drugi abo w erze z przeniesieniem nr. To jedynie z tego co się dowiedziałem, że biorac ten drugi abonament era może mi za aktywacje karty obniżyć ze standardowej kwoty do 1 złotówki bądz jeden rachunek obniżyć o ta kwote. Ale to nie jest jakiś wymóg poprostu jak się człowiek nie upomni to guzik dostanie (ps. tą informacje o aktywacji karty znalazlem gdzieś na stronie ery i to przez przypadek)
Nie era moze- tylko era musi ;) nie jest to jakas specjalna promocja, tylko tak bylo zawsze ;)
Cezar, znizek nie dostaniesz, chyba ze przeniesiesz nr z orange w trakcie trwania umowy.

#245018  autor: Cezar
 10 sty 2008, 20:30
Byłem w salonie ery i tak...
przy 2 abonamentach za 40zl z przeniesiem numerów z orange dostalem
80 minut + 100 minut Era i stacjonarne

cenny telefonów w standardzie

+słuchawka bluetooth(nie wiem jakiej firmy i dokladnie jaka)

aktywacja 1zl
smycz :-D

Poczekam do nowej promocji..licze ze nokia 6300 tak jak ktos tu juz pisłna na forum potanieje

Czy przy takiej ofercie dostane jeszcze 2 telefony z kartami tak tak za 1zl?