• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #233919  autor: ewamonia
 17 lis 2007, 13:54
Witam wszystkich!

Mam pytanie - czy mogę zmienić swój dotychczasowy numer w trakcie trwania umowy?
Czy usługa jest odpłatna?

Jeżeli nie, to czy mogę zabronić dostępu do mojego numeru, pewnemu numerowi, który jest zastrzeżony? Chciałam dodać, że znam ten numer.

Poradźcie!

#233994  autor: ja
 17 lis 2007, 19:33
Zmiana numeru w czasie trwania umowy jest możliwa (z cennika wynika, że wyjątkiem jest Nowy Twój Mix). Koszt usługi 150 zł. Jednak jeżeli jesteś w programie Profit możesz za 100 pkt. wymienić dotychczasowy numer na złoty. Wydaje mi się, że to będzie najsensowniejsze rozwiązanie szczegóły znajdziesz tutaj .
Pozdrawiam.
 #234542  autor: ewamonia
 20 lis 2007, 14:25
Wielkie dzięki!

Zajrzałam do odnośnika i przeczytałam regulamin OFERTY.
Na pewno z informacji skorzystam.

Pozdrawiam

:smt006

#234569  autor: Bloo
 20 lis 2007, 15:38
ja pisze:Zmiana numeru w czasie trwania umowy jest możliwa (z cennika wynika, że wyjątkiem jest Nowy Twój Mix). Koszt usługi 150 zł. Jednak jeżeli jesteś w programie Profit możesz za 100 pkt. wymienić dotychczasowy numer na złoty. Wydaje mi się, że to będzie najsensowniejsze rozwiązanie szczegóły znajdziesz tutaj .
Pozdrawiam.

Trochę droga usługa. Ja jakiś czas temu w Plusie też podczas trwania umowy zmieniłem numer, gdyż osoba niepowołana męczyła mnie sygnałami i smsami. Zmieniłem swój nr przez eBok Plusa i koszt zmiany wyniósł mnie 61 zł z vat. To trochę taniej niż w Orange.

Obrazek
 #234917  autor: ewamonia
 22 lis 2007, 15:36
Rzeczywiście 150 zł to sporo za taką usługę, ale 100 pkt. to niewiele, bo przecież
25 pkt = 1 zł.

Ale czego się nie robi, żeby mieć święty spokój! :?
Nawet 150 zł nie byłoby za wiele.