• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

Cz twoim zdaniem oferta ORANGE PRZYCIĄGNIE nowych klientów

tak
16
37%
nie
27
63%

#18971  autor: blom
 21 wrz 2005, 23:41
Wojt2004 pisze:Do promocji z UK to chyba jeszcze nam daleko, mam tu na mysli zakupy on-line tam dostaje sie upusty i to calkiem atrakcyjne a u nas dup...

...a :-D :-D :-D :-D

#18972  autor: Wojt2004
 21 wrz 2005, 23:42
sdz pisze:
Wojt2004 pisze:Do promocji z UK to chyba jeszcze nam daleko, mam tu na mysli zakupy on-line tam dostaje sie upusty i to calkiem atrakcyjne a u nas dup...

...a :-D :-D :-D :-D
wyjeles mi to z ust :-D :-D :-D :-D

#18974  autor: Michu
 22 wrz 2005, 00:27
a mi sie podobaja e-plany. Bo i tak nie gadam z Bokiem a zreszta wszystko wole zalatwiac przez internet!! Brakuje mi tanszych telefonow, roamingu, i oferty studenckiej .... pani Iwono slyszy mnie Pani??:)

#18990  autor: yagi
 22 wrz 2005, 09:59
Konfiguracja E-Plan'u przez neta to swietna sprawa - w Erze jak tylko moge to konfiguruje swoj abonament przez I-BOA :)

#19270  autor: xlord
 23 wrz 2005, 17:29
Najnowsze wiesci! Poniewaz dzis piatek, wiec pobuszowalem troche po centrach handlowych i przechodzac obok salonow Orange zajzalem z ciekawosci do trzech. Pustka i znudzeni sprzedawcy. Zero klientow w przeciwienstwie do usytuowanych obok (jak to w centrach handlowych bywa) sklepow Ery i Plusa, gdzie klientela dopisuje. Ludzie albo sa nieufni nowej marce albo pokalkulowali sobie, ze u konkurencji jest taniej i do Orange'a nie zagladaja. Jedynie w jednym salonie maly tlumek, ale nie klientow tylko osob odbierajacych bilety na Stinga. :-)

Pozdrawiam

#19307  autor: kameT
 23 wrz 2005, 19:50
Moim zdaniem tak, zobaczycie po 10 pażdziernika. Nasze Orange coś szykuje, a konkurencja zapowiada, że nie zaśnie tym razem. Tak więc nic innego - tylko wojna!!! :D

#19311  autor: bigman
 23 wrz 2005, 20:01
kamet pisze:Moim zdaniem tak, zobaczycie po 10 pażdziernika. Nasze Orange coś szykuje
Nie wiem gdzie to wyczytalem ale uwazam ze ktos madrze napisal:

"Obysmy sie nie przewrocili od tych promocji.."

P.S. Sam mam Idee (tak, Idee a nie Orange bo mam stary abonament) i po poczatkowym rozczarowaniu wejsciem Orange do Polski to obecnie mi chyba przeszlo i ciesze sie z tego co mam. W koncu az tak zle nie jest w tej JI.

#20356  autor: tomaszek
 27 wrz 2005, 12:09
Po wejściu taryf ORANGE było tyle złych wypowiedzi a tu ankieta wcale tak źle nie wypada . Z tego wynika że jest spora liczba osób którym pasuje płacić wiecej niż mniej.

#20593  autor: Michu
 27 wrz 2005, 23:50
po moich kalkulacjach wychodzi ze bede placil o 5zł wiecej, a gadac moge prawie bez ograniczen. Czyli de facto place mnniej. Jak tylko sluchawki stanieja to bedzie bomba!!
POZDRAWIAM

#23440  autor: tomaszek
 08 paź 2005, 15:32
Teraz dają pieniądze na start przez 2 miesiące ciekawe co dadzą 11 października i czy klienci się przekonają