• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #228044  autor: NiNo
 18 paź 2007, 20:59
Otóż mam dylemat co się bardziej opłaca abonament za 20zł w promocji dwa razy więcej czy 30zł w telefonicznej okazji. Różnica w cenie telefonu to około 500zł.
Mam jeszcze jedno pytanie czy minuty niewykorzystane przechodzą na kolejny miesiąc?

#228047  autor: aga
 18 paź 2007, 21:17
NiNo pisze:Otóż mam dylemat co się bardziej opłaca abonament za 20zł w promocji dwa razy więcej czy 30zł w telefonicznej okazji. Różnica w cenie telefonu to około 500zł.
Mam jeszcze jedno pytanie czy minuty niewykorzystane przechodzą na kolejny miesiąc?
Tak, minuty z abonamentu przechodzą. Natomiast minuty dodatkowe do Ery/stacjonarne w "2 razy więcej" nie przechodzą i są wykorzystywane po tych z abonamentu.
A która promocja ci się bardziej opłaca, to musisz sobie sam przeliczyć. W jednej masz dodatkowe minut do Ery/stacjonarne, a w drugiej tańsze telefony.

#229220  autor: [email protected]
 24 paź 2007, 11:58
sam sobie odpowiedziales na to pytanie przy takiej roznicy w cenie telefonu :)
bedziesz placil o 10 zl wiecej przez 24 mc to da 240 zl czyli jestes do przodu o 260 zl
a podejrzewam ze nawet tego nie wydasz jesli bedziesz przekraczal 40 min z abonamentu i dopłacał pozniej za kazda minute czy smsa