Czy Plus się obudzi z letargu i zaproponuje w październiku jakąś konkretną promocję dla nowych abonentów? Może są już jakieś przecieki na ten temat?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Obecnie jedynie era wprowadziła jakąś fajną propozycje ( mam na myśli OFERTE URODZINOWĄ), a reszta operatorów w tym również plusgsm zasneła, w długi sen zimowy:( Oby u nich wiosna nadeszla szybko
no z tego co wiem, to po pierwsze plus ma urodziny 1 pazdziernika i z tego powodu moze strzela jakas promocje. a po drugie to 10 pazdziernika wchodzi usluga przenoszenia numerow, wiec pewnie wprowadza cos co ma przyciagnac nowych a jednoczesnie utrzymac starych abonentow. no ja przynajmniej czekam do 10 na nowa promo 

No tak ale Urodzinowa Ery wyszła to moze Plus tez nie zawali sprawy i nie zrobi tego co Orange, albo to co heyah chociaz te 10% nie jest take złe. Tylko sposób reklamowania tego jest denerwującysdz pisze:same urodziny i urodzinowe oferty - oby sie znowu nie pokolonowalo jak bylo z jedna jedyna i jedna na karte...