• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#21775  autor: Michu
 01 paź 2005, 20:28
Z tego co wiedze... to promocja Orange nie wzbudziła jakiś specjalnych emocji! A szkoda!!

W boku powiedzieli mi ze nie ma przygotowywanego nowego cennika telefonów.... ja juz sam nie wiem w co oni sobie pogrywają.

Siedze w temacie 5 lat, a glupieje. Czy wg Was przyjdzie jeszcze jakas fajna promocja ??

#21784  autor: WitekT
 01 paź 2005, 20:37
Poprawili utrzymaniówkę dla biznesu, teraz pewnie pora na prywatnych. :)

#21788  autor: Michu
 01 paź 2005, 20:45
utzymaniowke to mialem w erze :) a cos mi sie wydaje ze jak wprowadzili prezent na start to bedzie gdzies przez miesiac czyli nici z rewelacji... a jak to bylo wczesniej? Czy podczas trwania jakiejs promo zmieniali same cenniki telefonow? Bo jakos na to nigdy nie zwracalem uwagi

#22034  autor: Michu
 02 paź 2005, 17:28
No i niestety... osoby, które biora telefon w e-planie nie mogą skorzystać z Prezentu na start (info z boku). A moze telefony stanieją ponawiam pytanko?? Witek ratuj :)

#22036  autor: WitekT
 02 paź 2005, 17:29
Cholera go wie...

#22040  autor: pumba
 02 paź 2005, 17:31
Michu pisze:No i niestety... osoby, które biora telefon w e-planie nie mogą skorzystać z Prezentu na start (info z boku).
no to porarzka a już się zastanawiałem nad abo w orange :?

#22046  autor: Michu
 02 paź 2005, 17:40
Ja tez! I boje sie bo kwota abo jest duza.... a przez dwa lata moze sie duzo zdrzyc... a kwota zobowiazania zostaje :) Inaczej Soniak kosztowałby mnie 199zł troche duzo ... wiec pomyslalem drozszy abo i tele 1 .... oszczednosc 200zł, ktore moge przeznaczyc na rozmowy, ale coraz mniej mi sie to podoba. Czy ktos moze doradzic ??:P

#22056  autor: pumba
 02 paź 2005, 17:49
ja to już wogóle zgłupiałem narazie się wstrzymuje ani nie przedłużam umowy z erą ani nie biorę nic w orange bo mnie przeraża umowa na 2 lata bo przyszły rok będzie pełen niespodzianek era pewno wyszykuje coś extra na 10 urodziny bo wkońcu taka okrągła rocznica a po orange też można się wszystkiego spodziewać więc narazie pozostaje mi moja PO(P)marańcza