• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #219713  autor: radioactive
 08 wrz 2007, 13:42
Witam!
Wie ktoś na jakiej zasadzie to działa? Czytałem trochę ale nie wiem do końca jak oni sprawdzają czy ktoś jest "wiarygondy" jeśli chodzi o te zarobki?
Dobra załóżmy: zamówiłem telefon se w610i (399pln) w abonamencie (40pln- w opcji "DWA RAZY WIĘCEH MINUT") wypełniełem wszystko, podałem się za studenta (chociaż niem jeszcze nie jestem będę w październiku).. przyjeżdza kurier... i co?? z nim podpisuje umowę? On sprawdza czy mam ważną legitymację studencką, czy jestem pełnoletnii czy dane się zdgadzają npz dowdem?Albo jeśli podam, że pracuję to kurier sprawdza zaświadczenie o zarobkach?
Nie mogłem znaleźć tego w tym regulaminie... a się zastanawiam nad taką opcją bo pracuje do późna i jak wracam z pracy to już wszystkie salony zamknięte.. a poza tym w mojej miejscowości nie ma i musiał bym jechać do miasta obok... a to przecieżwygodniejsze i 1000smsów i granie na czekanie gratis jak przez neta się weźmie :D
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2007, 19:58 przez radioactive, łącznie zmieniany 1 raz.

#219830  autor: crux
 08 wrz 2007, 21:00
Właśnie, jak to wygląda jak przyjeżdża kurier? Co ma ze sobą poza np. telefonem?

#219831  autor: user_delete6
 08 wrz 2007, 21:03
Jeśli chodzi o opcję "na studenta" to aby otrzymać przesyłkę z telefonem musisz dać kurierowi ksero dowodu osobistego i legitymacji studenckiej oraz podpisać umowę.

#219912  autor: radioactive
 09 wrz 2007, 11:12
cinnek pisze:Jeśli chodzi o opcję "na studenta" to aby otrzymać przesyłkę z telefonem musisz dać kurierowi ksero dowodu osobistego i legitymacji studenckiej oraz podpisać umowę.
acha.. tak też myślałem, że się to odbywa w ten sposób..dzięki :wink: