• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #208138  autor: edgar5
 30 lip 2007, 20:53
Witam
Jestem nieco zacofanym wieloletnim uzytownikiem simplusa.
Mam pytanie do wytrawnych znawców tematu.
Mam zamiar posiadac dobry telefon komórkowy , który ma:
bluetooth, mms, aparat fotograficzny, karty pamieci

Obliczylem sobie ze na simplusa wydaje miesiecznie ok 60 zł.
Nie lubie długich umów ale ostatnio zauwazylem promocje ana abonament:
75 zl/miech, 1 numer free, 120 minut gratis + telefon (no wlasnie jaki i czy za 1 zł??)
umowa 24 miechy..

Wg was opłaca sie?Czy lepiej nie pakowac sie w abonament i kupic jakis fajny telefon (do 300-350 zł na allegro)?
Zachodze w głowe i mam problem z podjeciem decyzji.

PS. Chcialbym aby mms-y byly tak tanie jak w heyah :)

#208157  autor: mariusz9a
 30 lip 2007, 21:45
W taryfach kubali możesz jedynie wykupić pakiet MMSów (50 MMSów za +5zł doliczone do abonamentu, czyli 10gr za MMSa). Co do telefonu to przy taryfie za 75zł coś by sie znalazło z takimi wymaganiami w przystępnej cenie, pod warunkiem że ten aparat nie będzie jakiś bardzo "wypasiony". Np nokia 6151 jest za złotówke w tej taryfie (chyba spełnia wszystkie oczekiwania). Takich telefonów znalazłoby sie sporo ten podaje tylko jako przykałd.

#208196  autor: Bloo
 30 lip 2007, 23:50
Też tak jak rozmówca wyżej poleciłbym Ci Nokię 6151. Moimn zdaniem ma fajny i ciekawy design. Ten telefonik w czarnym kolorze prezentuje się elegancko. Za 1 zł w Taryfie Kubali 75 masz też Samsung E250 tylko, że on ma wyświetlacz z mniejszą ilością kolorów bo ma tylko 65 tys. no i aparat ma VGA albo Sony Ericsson K600i. Ostatecznie Sony Ericsson K750i. Pod tym adresem możesz sobie zobaczyć więcej co za ile ---> http://www.plusgsm.pl/promocje/abonamen ... /index.asp

Obrazek