• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #191647  autor: klz
 11 cze 2007, 12:53
Otóż... ;) Wchodzę sobie na stronki, pobrałem opere mini itp.. tylko, ze.. nie pobiera mi za to pieniędzy. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby potem nie przyszedł mi jakiś gigantyczny rachunek. Pani w BOK nie potrafiła mi pomóc, męczyli mnie tylko jakąś niestrawną dla ucha muzyką ;)
Macie jakieś pomysły ?:)

#191653  autor: MADMAX
 11 cze 2007, 13:12
klz pisze:Wchodzę sobie na stronki, pobrałem opere mini itp.. tylko, ze.. nie pobiera mi za to pieniędzy. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby potem nie przyszedł mi jakiś gigantyczny rachunek.
Tzn już przyszedł czy obawiasz się tego, że może nadejść "kumulacja" ?

Pozdrawiam

#191659  autor: Prometo
 11 cze 2007, 13:29
klz pisze:Nie byłoby w tym nic złego, gdyby potem nie przyszedł mi jakiś gigantyczny rachunek.
CYBER, przecież napisał wyraźnie :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#191660  autor: klz
 11 cze 2007, 13:31
obawiam, przepraszam za nieścisłość ;) trochę mnie to denerwuje bo nie wiem w końcu ile mam na koncie ;)

#191661  autor: szejkspir
 11 cze 2007, 13:42
klz, a długo już trwa ta sytuacja? Czasem zdarzają się u innych operatorów opóźnienia w pobieraniu środków z konta. Korzystasz z pre-paida czy z abonamentu? A może masz wykupiony Pakiet Player?

#191664  autor: klz
 11 cze 2007, 13:51
Telefon mam od 10 czerwca jakoś, pobrałem 2 razy 180 kb plik Javy nie zabrało ani grosza. Wszedłem na portal play i z niego na onet zabrało 15 gr. Nie mam żadnego pakietu internetowego i mam abonament.
Godzinę czy dwie temu ściągnąłem opere, też nic nie zabrali. ;)
Może oni działają charytatywnie ?:)

Na stronie play na przykład nie widać, że coś ściągałem, a to że dzwoniłem do BOK kilka min później jest ;)

#191674  autor: MADMAX
 11 cze 2007, 14:21
szejkspir pisze:Korzystasz z pre-paida czy z abonamentu?
Temat załozony jest w dziale abonamentowym.

Prometo pisze:
klz pisze:Nie byłoby w tym nic złego, gdyby potem nie przyszedł mi jakiś gigantyczny rachunek.
CYBER, przecież napisał wyraźnie :wink:
Patrz a jednak jest inaczej niż można było przypuszczać z powyższej wypowiedzi :)
klz pisze:obawiam, przepraszam za nieścisłość ;) trochę mnie to denerwuje bo nie wiem w końcu ile mam na koncie ;)
Teraz jest juz jasne :-)

Jeżeli w PLAY'u nie ma bałaganu (a nie mam powodów by sądzić, że jest) to zapewne wystawią stosowny rachunek za zabawę w internecie :-)

Pozdrawiam

#191921  autor: ozp
 11 cze 2007, 23:31
klz pisze:Telefon mam od 10 czerwca jakoś, pobrałem 2 razy 180 kb plik Javy nie zabrało ani grosza.
Co się odwlecze to nie uciecze...niestety... 8)

:::...ReMeMbEr Me...:::