Z zamawianiem przez telefon i wogule przez całą obsługe telefoniczna abonentów w jej działalnosc i jest dużo nieprawidłowowści. Zauwazylem że konsultancji lubią dzwonić do osób starszych, bo jak wiadomo łatwo ich wykręcić i namówić ,a oni się zgodzą bo są tego nie swiadomi.

Mam 2 babcie i niestety jedna która mieszak w innej miejscowości niz ja straciła na tym łądna kase... Po pierwsze w TP zgodziła się na zmiane abo z socjalnego na 60 min. za darmo, na aktywacje pakietu rozmów międzynarodowych i do tego jeszcze podpisała umowe z Tele2 na 12 miesięcu, bo agent ją zakręcił

A działanie jest proste. np. O pakiet miedzynarodowych rozmów babcie namówili bo powiedziała że ma rodzine w Niemczech (umowa była taka że zawsze ta rodzinka dzwoni do babci) Nie będe opisywał wszystkich sytuacji bo o tym mozna pisać i pisać. Teraz uczuliłem babcie żeby wogule z TP, Tele2 nie rozmawiała, zeby nie było problemów.
Co do tematu...
Mulder pisze:nie chciało się przedstawić więc do widzenia
Bardzo dobre podejscie do sytuacji, bo zawsze masz jakiś dowód i możesz podać nazwisko i godzine rozmowy z konsultantem i w razie jakis problemów Orange sprawdzi w archiwum rozmów.
Mulder pisze:Sam większość rzeczy załatwiam telefonicznie (zmiana abonamentu na stacjonarnym, zamówienie neostrady, jedną umowę też przedłużyłem). Ale jestem bardzo ostrożny i jeżeli proszę konsultanta o dane osobowe (imię i nazwisko) a on mi odmawia to po prostu rezygnuje
Jest to przynam bardzo wygodne, ale ja i tak wole osobiscie pujść do Salonu.