• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #185199  autor: adek
 21 maja 2007, 10:53
czy jest jakis wzór umowy o rozwiązaniu umowy z operatorem? Umowa w ereze konczy mi sie 21 lipca i wiem że nie przedłuże z nimi umowy, jednoczesnie chciałby numer przenieśc do tak-tak'a. Czy jest jakiś specjalny wzór? JEżeli tak to skad mozna go pobrac?? Iczy w związku z tym, ze umowa kończy mi sie 21 lipca moge ją już wysłać??
Ostatnio zmieniony 22 maja 2007, 19:31 przez adek, łącznie zmieniany 1 raz.

#185204  autor: Prometo
 21 maja 2007, 11:16
adek,
1. Nie ma wzoru, piszesz podanie o rozwiązanie umowy ( możesz to zrobić to w salonie Ery).
2. Możesz już wysłać lub złożyć w salonie Ery.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#185218  autor: vinc
 21 maja 2007, 12:40
Prometo pisze:1. Nie ma wzoru, piszesz podanie o rozwiązanie umowy
Nie wiem jak w erze, ale jak rezygnowałem z orange to poszedłem do salonu i koleś mi wydrukował formularz rezygnacji

Obrazek

#186236  autor: szejkspir
 25 maja 2007, 13:44
W piśmie uwzględnij na kogo zarejestrowany jest telefon, hasło abonenckie. I nie zapomnij wspomnieć o przeniesieniu do systemu TakTak. Jeśli chcesz by umowa została rozwiazana 21 lipca, musisz ją wysłać co najmniej miesiąc wcześniej - by obowiązywał miesięczny okres wypowiedzenia. Nawet jeśli pismo wpłynie do nich po 21 czerwca (zostaniesz o tym poinformowany sms'em), nie ma to znaczenia - ważna jest data stempla pocztowego. Dostaniesz również pismo z Ery o przyjęciu zlecenia do realizacji i regulaminie przeniesienia numeru do systemu TakTak.

#186245  autor: aga
 25 maja 2007, 13:59
adek pisze:czy jest jakis wzór umowy o rozwiązaniu umowy z operatorem? Umowa w ereze konczy mi sie 21 lipca i wiem że nie przedłuże z nimi umowy, jednoczesnie chciałby numer przenieśc do tak-tak'a.
Ja składam rezygnację w salonie. Mieli tam gotowy druczek, który tylko podpisałam.
Jeśli bardzo ci zależy, to mogę ci przesłać wieczorem skan tego druku.