• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #175693  autor: Eracer
 20 kwie 2007, 09:39
Witam,
Właśnie skończyła mi się umowa w erze. Do tej pory miałem 80 min za 30zł przez rok i 60 zł przez następny. Czyli średnio 45 zł miesięcznie. Oto co mi zaoferowali oferta bez telefonu: 120min + 500 min do Ery za 45 zł. Czyli praktycznie dali mi 40 min i te 500 min do ery więcej niż miałem wcześniej. Czy to nie jest trochę mało?
Zaznaczam że średnią z rachunków miałem dosyć wysoką bo 105 zł. Czy to jest maksimum co mogę od nich wyciągnąć? Zaznaczam, że zależy mi na niewysokim abonamencie i jak największej ilości minut.
Pozdrawiam.

Eracer

#175694  autor: MADMAX
 20 kwie 2007, 09:45
Tutaj jest odpowiedni wątek dla Twojego problemu:
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=10773
Eracer pisze:Oto co mi zaoferowali oferta bez telefonu: 120min + 500 min do Ery za 45 zł
To jest chyba standardowa oferta dla nowych klientów w nowym planie ERY (obowiązującym bodajże od 11 kwietnia). Tyle, że Tobie zaoferowano zapewne przedłużenie na rok a dla nowych jest jak na dziś only na 24 miesiące.
http://www.era.pl/pl/indywidualni/moje_ ... niz_koszty
Tak czy siak cieńko Cię potraktowano, jak przysłowiowego kolesia z "ulicy"... :oops:
Niby jest napisane na górze stronki iż "dla stałych klientów" tyle że wczoraj koleś z FIRMOWEGO salonu ERY próbował mi dokładnie tą ofertę wcisnąć mimo, że nigdy nie miałem nic wspólnego z tą siecią!

Eracer pisze:Czy to jest maksimum co mogę od nich wyciągnąć? Zaznaczam, że zależy mi na niewysokim abonamencie i jak największej ilości minut.
Zapytaj dlaczego próbują dać Tobie tyle co nowemu klientowi (tak jak mnie, możesz się powołac na tego posta)... Moim zdaniem powinni dorzucić chcociaż jakis pakiet smsów lub dodatkowo ze 20 minut :|
Jeśli obsługa klienta chcącego przedłużyć ofertę w ERZE polega na próbowaniu wciśniecia "kitu" to zastanwiam się czy jest sens się tu pchać... :smt011

Porównujcie więc i przeliczajcie bo może się okazać, że łachy Wam nie robią.

Pozdrawiam

#175699  autor: rafcyk
 20 kwie 2007, 10:19
Eracer, Jeśli chcesz tą ofertę 120min bez telefonu, możesz spokojnie dostać w cenie 36zł.

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> SE T630 -> Motorola V3 -> SE K750i -> Nokia 6131 -> Nokia 6300 -> Nokia E51 -> HTC Diamond -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy I5800 -> HTC Wildfire -> Blackberry 9300 -> Nokia E6 -> Samsung Galaxy S2

#175700  autor: Eracer
 20 kwie 2007, 10:19
Przeglądałem ten wątek, prawie wszyscy dostawali więcej niż ja.

Zaoferowali mi przedłużenie na 24 miesiące na tych warunkach, jak z nimi rozmawiałem dlaczego dostaje niewiele więcej niż nowy abonament powiedzała mi że to jest oferta przygotowana specjalnie dla pana. - nie ma jak ich specjalne traktowanie.
Dzwoniłem do BOA, może lepiej negocjować w salonie?
Dzwonię dużo do róznych sieci więc raczej orange odpada, może zastanowić się nad PLAY'em?

[ Dodano: 2007-04-20, 10:22 ]
rafcyk pisze:Eracer, Jeśli chcesz tą ofertę 120min bez telefonu, możesz spokojnie dostać w cenie 36zł.
To dlaczego chcą mi ją wlepić za 45 zł? Lepiej negocjować w salonie czy nadal dzwonić do BOA?

Eracer

#175704  autor: Kaczy
 20 kwie 2007, 10:45
Proszę kontynuować dyskuję w wymienionym wyżej temacie.

...::: Made for loneliness :::...