• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #16999  autor: D@rio
 13 wrz 2005, 18:24
Dlaczego Era jako jedyna nie oferuje zadnych pakietow uslug (czy to SMS, pakiety na rozmowy glosowe) w ofertach abonamentowych? ....no chyba ze ja o czyms nie wiem lub nie potrafilem tego odnalezc :-)

P.S
Czyzby ta firma miala strategie osiagania jak najwiekszych zyskow dzieki SMSom? :)

Z gory dziekuje za odpowiedz ;)

#17001  autor: WitekT
 13 wrz 2005, 18:30
Pakiety są w TT. Pakietami można nazwać też darmowe weekendy i wieczory (po 2000 minut). ;)

#17019  autor: D@rio
 13 wrz 2005, 19:47
WitekT pisze:Pakiety są w TT. Pakietami można nazwać też darmowe weekendy i wieczory (po 2000 minut). ;)
Wiem wiem ;) dlatego napisalem abonamentowych. Ale tak sie zastanawialem wlasnie...bo w PlusGSM sa roznorakie pakiety praktycznie na kazda usluge (SMS, GPRS, WAP itp. itd.) w IDEI tez, nawet w idei na firm, nawet jeszcze wiecej jak w Plusie :) ...tylko Era jakos tak kaze sobie slono placic za kazdego SMSa i nie oferuje "hurtowej sprzedazy" ;) ...ciekawi mnie tylko dlaczego ;) ..raz chyba tylko kiedys byl pakiet za pare zlotych chyba 40SMSow za czasow Nowa Era Moja ;) ...a tak nawet w Era Biznes nic takiego nie ma :(...

#17074  autor: Sokół
 14 wrz 2005, 00:53
Fakt, Era mogła by coś wprowadzić. Pamiętam, że gdy dawniej miałem tel na abonamnent w Erze (taryfa Moja 45) to korzystałem z Pakietu 30 SMS za 10 zł netto, wychodziło po 0,33 zł netto za SMSa. Przy ówczesnych 50gr netto za SMSa to była duża róznica. Ale dziś dla abonamentowców nie wiedzieć czemu Era nie oferuje pakietów SMS. Dobrze, że teraz mam Tak Taka :D

#17157  autor: Irek
 14 wrz 2005, 17:04
Jedno jest pewne nikt nigdy nie będzie zadowolony. Jedni chą pakietów, inni nie chcą. Nigdy wszystkim nie będą w stanie dogodzić. Także cieszcie się z tego co macie! A jak nie to zmieńcie sieć! :-D

"And one more thing..."

#17273  autor: D@rio
 14 wrz 2005, 19:59
Pakiety SMS w PlusGSM (dla taryf MaxProfit) sa bardzo korzystne :)
80 SMSow za 10zł. ;) a wiec jakby nie patrzec wychodzi za SMSa 12 gr.!! :-)

#17302  autor: pigus
 14 wrz 2005, 21:26
Ale zaraz zaraz, w Nowych Komfortach jest przeciez oferta multiedialna czyli 2000 SMSow do Ery i Heyah wymienialne na 400 MMSow do Ery i Heyah (30zl). Wiem, wiem, to nie jest moze jakis pakiet, o ktory Wam chodzi, ale jakis to wariant jest.

Pakiety GPRS tez sa - moze niezbyt rewelacyjne, ale jednak. Zreszta wszystkie oferty w ramach Nowych Komfortach mozna nazwac pakietami :)

... U Can More