Witam, mam pewną wątpliwość odnośnie programu Era Premia. Proszę o pomoc doświadczonych użytkowników forum.
Na początek kilka wyjątków z regulaminu:
Konto Abonenckie - konto Abonenta w komputerowym systemie Operatora, do którego przyporządkowana jest określona liczba kart SIM i na które jest wystawiana jedna wspólna faktura.
Konto Punktowe - konto Abonenta w komputerowym systemie Operatora, do którego przyporządkowane są Punkty
i kolejne:
W przypadku przyporządkowania do określonego Konta Abonenckiego więcej niż jednej karty SIM punkty za korzystanie z tych kart są sumowane na jednym Koncie Punktowym.
W wypadku przyporządkowania kart SIM do różnych Kont Abonenckich, Uczestnik posiada kilka Kont Punktowych. Punkty naliczane są oddzielnie dla każdego Konta Abonenckiego.
Sumowanie Punktów z różnych Kont Punktowych możliwe jest w przypadku połączenia Kont Abonenckich, które może być dokonywane na wniosek Uczestnika lub przez Operatora.
A oto moje pytania:
1) Jeśli wezmę drugą aktywację w sieci, to czy punkty będą naliczane na jedno konto punktowe? Chodzi o to, czy punkty z obu aktywacji będą naliczne razem i sumowane?
2) Czy druga aktywacja będzie automatycznie przypisana do konta punktowego pierwszej? Czy trzeba specjalnie zgłaszać chęć ich połączenia (kont pierwszej i drugiej aktywacji)? I czy ewentualnie mogą odmówić ich połączenia?
3) Załóżym taką sytuację: mam 1 aktywacje, biorę drugą. Punkt naliczane są razem na jedno konto punktowe. Co się stanie, jeśli zrezygnuje z tej
pierwszej aktywcji? Czy punkty przepadną? Wydaje mi się, że powinny pozostać na koncie punktowym tej drugiej aktywacji. Co o tym sądzicie?
Mam nadzieję, że można zrozumieć to co napisałem

Jeśli ktoś jest w stanie odpowiedzieć na którekolwiek z pytań to będe wielce wdzięczny za pomoc
PS
I może jeszcze link do
pełnego regulaminu programu Era Premia .