• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #151136  autor: kris_
 07 lut 2007, 19:27
witam,

Chce kupic abo. (ok. 40 zł brutto/miesiecznie)na firmę z telefonem. Przeglądam oferty i... mam dylemat. Najwięcej połączeń będzie na stacjonarne. Może ktoś coś podpowie gdzie najkorzystniej będzie ?

#151154  autor: Rokko
 07 lut 2007, 20:08
ja chyba solidarnie z moja siecia polece biznesklase 30 (36.60 zł brutto) - minuta polaczenia 61 gr brutto. Wezmiesz do tego znizke na polaczenia stacjonarne 20 % za 3.05 zł brutto. No i ewentulanie mozesz skorzystac z tanszych rozmow - po 12 gr za zminute z numeremi stacjonarnymi i plusem - kontatk plus. płacisz miesiecznie po 1.22 zl za kazdy numer - do 30 numerow.

#151158  autor: Irek
 07 lut 2007, 20:16
W Erze Biznes Pakiet 20, za abo płacisz miesięcznie 24,40 zł. W tym masz 58 minut i 20 sekund na połączenia do sieci i na telefony stacjonarne lub 32 minuty i 15 sekund na połączenia do innych sieci z naliczaniem sekundowym. Dodatkowo możesz wykupić usługę Tanie połączenia za którą zapłacisz 7,32 zł miesięcznie. Wtedy minuta za połączenie do stacjonarek i w sieci wyniesie Cię 0,29 zł.
Pomijając fakt wszystko zależy od tego ile będziesz rozmawiać. Czasami opłaca wybrać droższą ofertę. To co przedstawiłem to chyba jedno z tańszych rozwiązań.

"And one more thing..."