• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#141530  autor: badenov
 14 sty 2007, 16:54
O ile mi wiadomo świateczna okazja. Karnawałowe szaleństwo to promo jakby troche osobne. Musze przyznac, że fajna rzecz, znowu miły ukłon w stronę szaraków, któzy nie wydają za dużo. Bardzo dobre zestawy dla zwykłych niewiele dzwoniących ludzi, szczególnie ten ciut droższy z 1000 minut dodakowych. Ten tańszy też fajny, taki wabik na taktakowców :) Czy ktoś wie czy można przejść z taktaka na zasadach karnawałowego szaleństwa?

#141538  autor: aga
 14 sty 2007, 17:13
badenov pisze:Czy ktoś wie czy można przejść z taktaka na zasadach karnawałowego szaleństwa?
Tak można, bo jesteś wtedy traktowany jako nowy użytkownik i korzystasz z promocji dla nowych abonentów.

#148956  autor: Aleks
 02 lut 2007, 16:19
Karnawałowa chyba sie kończy. Wiadomo już czy będzie coś dalej dobrego? Musze kupić fona i nie wiem czy w karnawałowej czy czekać. Generalnie warunki na pierwze 24 miechy są genialne, co będzie dalej sie zobaczy

#149186  autor: skolik17
 03 lut 2007, 14:05
Mógł by ktoś zrobić zdjęcie(skan) cennika telefonów w tej ofercie, bo nie mam teraz możliwości pójścia do salonu. :evil: Z góry THX

Obrazek
Obrazek
Obrazek

#149206  autor: lookass
 03 lut 2007, 14:21
skolik17 pisze:Mógł by ktoś zrobić zdjęcie(skan) cennika telefonów w tej ofercie, bo nie mam teraz możliwości pójścia do salonu. :evil: Z góry THX
nie musisz isc do salonu wystarczy kilknac tu i problem z glowy ;)