• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#13038  autor: Przemek
 23 sie 2005, 19:37
No tak poniosło mnie jak sobie pomyślałem o tym operatorze i z tego wszystkiego zapomniałem, że automatycznie umowa jest przedłużana na czas nieokreślony.Ale dziwi mnie jeszcze jedno.Teraz gdy umowa wygasa jestem zasypywany telefonami i pytaniami czemu rezygnuję (gówno ich to obchodzi:P)dziwne, że gdy umowa była podpisywana nikt się nie pytał czemu tak mi zależy i nie było takiego zainteresowania.Ale coraz bardziej zaczynam ich lubić,powiedziałem, że mam drugi telefon w Idei i tam wiem za co płacę (tzn.mam rachunek szczegółowy itd.)od tego momentu podziękował za współpracę i nawet nie próbował mi wciskać nowej taryfy w Tak-Taku (i tak bym jej nie przyjął z czego doskonale sobie zdawał sprawę)

#13183  autor: D@rio
 24 sie 2005, 08:56
Przemek ja tak naprawde to nie wiemu sie tak denerwujesz na Ere ;) ....choc i tak to nic w porownianiu do tego jak ja na idee :) ale mam powody ;) Natomiast to ze Era dzwoni do klientow i sie pyta dlaczego Pan/Pani rezygnuje i chce jak najdluzej utrymac klienta to dobrze :) tak powinno byc ;) przynajmniej czasem mozna wynegocjowac jakies warunki sensowne ;) W kazdym operatorze tak pytaja ;) (W PlusGSM tez, bo juz nie raz im grozilem zeby wywalczyc lepsze warunki ;) ) . Tak powinno byc. Natomiast jeszcze nie zlapalem Ery zeby zlamala jakies zapiski w regulaminie czy cos bylo nie tak :) Nawet technicznie nie jest tak zle, z reguly wszystko chodzi, raz moze dwa cos mi sie tam zdarzylo ale to nie narzekam ;) BOU tez moim zdaniem jest dosc kompetentne takze jest OK :) no ale coz...ja dodam ze korzystam dodatkowo z TT jeszcze i jak narazie jestem zadowolony ;)

#13186  autor: Przemek
 24 sie 2005, 09:21
Ja też mam powody do narzekania na Erę i wcale nie chodzi mi o to, że ten debil cały czas do mnie dzwonił mimo, że kilka razy podkreślałem, że nigdy już telefonu w Erze nie wezmę, no ale gadaj tu z głupszym! :-D Każdy ma swoje powody i nie chce mi się już ich pisać, bo ten problem już był poruszany :!:

#13226  autor: zgreev
 24 sie 2005, 10:21
Ciiicho chłopaki, nie oburzajcie sie... :) kazdy z was ma racje, tyle ze kazdy troche inna :)

#13232  autor: Przemek
 24 sie 2005, 10:24
zgreev pisze:Ciiicho chłopaki, nie oburzajcie sie... :) kazdy z was ma racje, tyle ze kazdy troche inna :)
My się nie oburzamy tylko wyrażamy swoje zdanie na ten temat - mi to się akurat nie podoba! 8)

#13256  autor: D@rio
 24 sie 2005, 10:58
no tak tak ;)

#13317  autor: Przemek
 24 sie 2005, 13:21
D@rio pisze:no tak tak ;)
Przynajmniej ja a ty nie??:>