arasel pisze: ↑03 cze 2025, 12:53
No i jest jeszcze 800 004 446, ale nie mam pewności czy to bezpośredni do SUK. Taki numer otrzymałem w odpowiedzi na wypowiedzenie umowy.
Swoją drogą, chyba znów zaszły jakieś zmiany w nastawieniu do klienta, bo po raz pierwszy od 21 lat odkąd jestem klientem nikt do mnie nie zadzwonił ani nawet nie przysłali sms zachęcającym do przedłużenia umowy. Umowa na mój główny numer kończy się za 3 tygodnie i do tej pory nie było ani jednej próby kontaktu z ich strony, co jest nieco zaskakujące muszę przyznać. Dwa tygodnie temu wysłałem wypowiedzenie i w odpowiedzi przysłali pismo o treści mniej więcej "Ok, umowa sie skończy z ostatnim cyklem, fajnie, że byłeś z nami. Gdybyś jednak chciał to zadzwoń pod ten numer i może konsultant coś zaproponuje. Pozdrawiamy."

W wolnej chwili spróbuję zadzwonić pod ten numer i dowiedzieć się co mogą zaproponować, jeśli coś z tego wyniknie to napiszę co udało się wynegocjować.
Dokładnie to samo podejście miałem z ich strony. Zero zainteresowania. Oferta SUK po kontakcie z mojej strony sorry tylko drożej około 30%. Mówiłem, że nie chce nic za darmo. Żadnego telefonu, gratisu itd. Tylko ma zostać ta sama cena. Nie…..
Złożyłem wniosek o przeniesienie numerów. Czekam, czekam, czekam zero zainteresowania. Zadzwoniłem do BOK najpierw potem do SUK. Nikt nie będzie rozmawiał o ofercie jak nie wycofam przeniesienia. Ciekawe podejście ale ok nie wycofam jak nie wiem co mnie czeka
Lubię T-mobile i pasuje mi ich konfiguracja sieci, zasięg itd. Jednak ceny obecne, cena za dwa lata po umowie do tego tysiące zgód na sprzedaż danych, kary (teraz regulowane bo wcześniej per numer 5tys. bo tak) powstrzymują mnie przed dalszą współpracą.